• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.11.2020

18:59

ŠOK U JUTARNJEM PROGRAMU! Tijana Ajfon bez dlake na JEZIKU: Obožavam svoje TELO i da trošim NOVAC... ja makar PRIZNAJEM!

Estrada

ŠOK U JUTARNJEM PROGRAMU! Tijana Ajfon bez dlake na JEZIKU: Obožavam svoje TELO i da trošim NOVAC... ja makar PRIZNAJEM!

Podeli vest

Šok za sve!

Starleta Tijana Ajfon bila je bost u nekonvencionalnom jutarnjem programu "Zornjak" na RED TV-u kod voditelja Dragana Marinkovića Mace.

Foto: pink.rs

Starleta je tom prilikom voditelju otkrila svoje fetiše.

Foto: pink.rs

Moj fetiš... Imam ih mnogo. Meni su fetiši moje telo, trošenje para i sve na tu temu. Tetovaže, lep život, provod – rekla je Tijana i dodala:

Meni je fetiš fotošop, uvek moram malo da se "čačnem". Ja makar priznajem.

Iako nije okružena ljudima koji imaju bizarne fetiše, Tijana je u razgovoru sa Macom ispričala kakve poruke je dobijala na Instagramu i šta su najčešći fetiši kod muškaraca koje ona zna.

Hvala Bogu, nisam okružena takvim ljudima, ali sam doživljavala na Instagramu da mi traže da im pošaljem fotku stopala. E to ne razumem, šta sad oni rade sa tom fotkom stopala kad im neko pošalje? Često dobijam takve poruke. Ali muškarcima je kod devojaka često veoma bitna higijena, gledaju u nokte i zube najčešće. A ja kod muškaraca volim dobar parfem, to mi pola posla završi – otkrila je Tijana.

Foto: pink.rs

Ukoliko niste pogledali današnju emisiju i ovu zanimljivu temu, potražite je na Red Network youtube kanalu, a od ponedeljka "Zornjak" gledajte u novom terminu: svakog radnog dana od 7 do 9 časova na RED TV-u.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija