• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

11.11.2020

15:44

PROFESORI, PRAVNICI, GLUMCI! Evo koje škole su završili članovi žirija ZVEZDA GRANDA!

Estrada

PROFESORI, PRAVNICI, GLUMCI! Evo koje škole su završili članovi žirija ZVEZDA GRANDA!

Podeli vest

Ovo malo ko zna!

Žiri "Zvezda Granda" iz nedelje u nedelje sve više privlači pažnju svojim pozitivnim i negativnim komentarima koje upućuju kandidatima, a malo ko zna koje škole su oni završili.

Foto: Printscreen You Tube

Naime, Saša Popović (66) je muzičku školu upisao na nagovor oca, te je sate provodio vežbajući harmoniku, dok je njegova prva želja bila da igra fudbal. Od profesionalne karijere u fudbalu je odustao, ali je po pitanju školovanja ponovo poslušao tatu, te je na njegov nagovor upisao Pravno-ekonomski fakultet u Novom Sadu, međutim tom profesijom se nikada nije bavio.

Foto: Printscreen You Tube/Grand Online

Pevačica Marija Šerifović (35) je po dolasku u Beograd upisala Fakultet za menadžment, a onda je započela karijeru kao naslednica Verice Šerifović, svoje majke, i ubrzo postala jedna od najcenjenijih.

Foto: printscreen instagram/serifovic

Đorđe David (56), 1983. godine upisao Fakultet dramskih umetnosti u klasi profesora Predraga Bajčetića. Glumio je u brojnim predstavama, kao i u filmovima "Šmeker", "Prokleti pas" i "Tamna strana sunca". Poznati pevač pojavio se i u serijama "Vuk Karadžić" i "Sinđelići". Ipak, njegov glavni izbor je muzika.

Foto: printscreen instagram

Ana Bekuta (61) je završila gimnaziju. Njena želja bila je da postane učiteljica što je naišlo na majčino odobravanje, međutim otac Branko ju je podržao u nameri da se bavi muzikom.

Foto: Prva TV printscreen

Viki Miljković (45) je završila muzičku akademiju, teoretski smer, i postala profesorka muzike.

Foto: printscreen instagram/viki_miljkovic

Dragan Stojković Bosanac (66) rođen je u Sarajevu, odrastao u Konjicu, a od 70-ih godina živi i radi u Beogradu. Oženjen je Dunjom Stojković s kojom ima dvoje dece sina Aleksandra i ćerku Aleksandru.

U gimnaziji je počeo da se zabavlja sa svojom sadašnjom suprugom Dunjom. Zajedno su 1974. godine krenuli na fakultet u Beogradu – Dunja na ekonomiju, a Dragan na pravo. Ipak, nakon dve godine provedene na Pravnom fakultetu odlučio je da se upiše na Ekonomski fakultet na kojem je kasnije diplomirao, piše Telegraf.rs.

Foto: Printscreen You Tube/Zvezde Granda

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija