• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2020

10:52

(FOTO) NIKOLIJA BEZ TRUNKE ŠMINKE! Pevačica pokazala kako IZGLEDA U PRIRODNOM IZDANJU

Estrada

(FOTO) NIKOLIJA BEZ TRUNKE ŠMINKE! Pevačica pokazala kako IZGLEDA U PRIRODNOM IZDANJU

Podeli vest

Paparaci emisije "Paparaco lov" protelih dana pratili su i pevačicu Nikoliju Jovanović. Oni su odmah primetili da ona vozi mnogo bolji automobil od svoje majke Vesne Zmijanac koja je već decenijama na estradi

Inače, Vesna Zmijanac trenutno se nalazi na Bukulji, a na ovoj planini planira da ostane sve dok traje korona.Nikoliju su usnimili ispred njene zgrade u strom centru centru Beograda, a onda se uputila ka vrtiću po ćerkicu Reu koju je dobila sa Reljom Popovićem.

Primetno je da Nikolija na sebi nije imala šminku, tog dana padala je kiša, a ona je imala i zaštitnu masku na licu, što samo znači da popularna pevačica poštuje sve mere koje su uvedene zbog koronavirusa.

Foto: printscreen paparazzo lov

Nikolija se zatim vratila u stan, a u jednom trenutku tokom popodeva pojavio se Relja koji je na ulici veselo skakutao i otišao do kafića. Zajedno su otišli do centra grada, a ona je uredno čekala u redu kako bi ušla u banku.

Tamo je bila s maskom na licu, sve do jednog trenutka dok je službenica nije nešto pitala. Tada je Nikolija skinula masku, da bi je vratila na svoje lice posle par minuta. Nakon banke otišla je do dve menjačnice, što samo govori da je podigla devize.

Foto: printscreen paparazzo lov

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija