• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet.rs

16.11.2020

08:25

KOMŠIJE TANJE SAVIĆ RAZVEZALE JEZIK: "OD KUKANJA I PLAKANJA NA TELEVIZIJI nema vajde, viđamo NEPOZNATOG MUŠKARCA... ŠOK!

Estrada

KOMŠIJE TANJE SAVIĆ RAZVEZALE JEZIK: "OD KUKANJA I PLAKANJA NA TELEVIZIJI nema vajde, viđamo NEPOZNATOG MUŠKARCA... ŠOK!

Podeli vest

Pevačicin slučaj ne prestaje da intrigira javnost.

Pevačica Tanja Savić mesecima unazad privlači pažnju javnosti zbog odnosa sa suprugom Dušanom Jovančevićem koji je odveo njihovu decu u Australiju, kako ona kaže bez njenog znanja. Isplivale su brojne informacije o njihovom odnosu, a sada su i komšije dale svoj sud.

- Tanja nam nije jasna uopšte. Mi nju znamo od malih nogu. Uvek je bila fina, dobra, normalna, ali ne shvatamo ovo što sad radi. Prvo se na televiziji jadala, kukala, plakala, tražila pomoć, što je skroz normalno jer je ostala bez dece. Onda se država uključi da joj pomogne, a ona naprasno odluči da državne organe isključi iz celog procesa i angažuje advokata koji će voditi bitku. Pa kako to sad? - zapitao se jedan od komšija.

Foto: printscreen instagram/tanja_savic_private

- Ako je mogla tako lako sa advokatom da reši slučaj, što ga nije onda odmah angažovala nego je kukala i tražila pomoć od države, a onda je promenila ploču. Viđamo ih često. Tanja je sad tu. Nekad se njena mama Živana požali da ni sami više ne znaju šta će. Čas čekaju državu, pa će onda sami jer ne mogu da čekaju - kaže komšija. 

- Šta tu ima da se čeka, alo?! Onog momenta kad si saznala da su ti deca oteta, spakuješ stvari, pozajmiš pare i ideš. Pa da je u selu tražila, svako bi joj dao koliko ima, jer svi znaju da su časna porodica i da bi Tanja vratila prvom prilikom. Spakuješ se i odeš da se boriš za decu - dodao je komšija.

- Ovako boli Australiju da se bavi tim slučajem po hitnom postupku. Korona je, imaju oni svoje probleme, pa kad ovo dođe na red. Plus, koliko smo razumeli, njihova policija ne prepoznaje to kao kidnapovanje jer je Dušan njihov državljanin, deca imaju državljanstvo. Od kukanja i plakanja na televiziji nema vajde - priča on. 

Foto: TV Pink printscreen

- Viđam s vremena na vreme tu kod njih nekog nepoznatog muškarca. Ne znamo ko je. Da li je to taj advokat koji dolazi na konsultacije, ili kako se to već zove, ili neki dečko nov, nemam pojma. Ali je ona skroz čudna postala. Dok je bila sa Dušanom, bilo joj je jako teško, psihički se loše osećala, imala je anksioznost, ako se dobro sećam šta su mi rekli - nastavio je izlaganje komšija.

- On ju je psihički baš poremetio, ali valjda je to prošlo, valjda je uzela neki lek, pitala lekara šta da radi. Ne znam ja šta će oni da postignu ovakvim ponašanjem. Mi ne znamo kako vi u Beogradu razmišljate, ali ovde kod nas je mala sredina i porodica je svetinja. Ne postoji sila koja bi nas odvojila od naše dece ili neka Australija, ma na Severni pol bismo išli da se borimo za njih! Ona sedi i čeka da joj rešenje padne sa neba. Ovi klinci kažu da je celu ujdurmu napravila zbog promocije nove pesme koju je izdala. Da bude aktuelnija i traženija na tezgama. Kažu da je to normalno u tom šou-biznis svetu, iako je nama to sve samo ne normalno. Zna se dokle se ide i sa čime se igra, a sa čim ne. Kako stvari stoje, neka im je Bog u pomoći - kaže komšija. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija