• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Scandal

16.11.2020

10:49

BOBA ŽIVOJINOVIĆ ZBOG LEPE BRENE IDE NA OPERACIJU?! Pevačica u strahu za njegovo ZDRAVLJE?!

Estrada

BOBA ŽIVOJINOVIĆ ZBOG LEPE BRENE IDE NA OPERACIJU?! Pevačica u strahu za njegovo ZDRAVLJE?!

Podeli vest

Šok!

Nakon što je videla rezultate koje je Darko Lazić postigao kada je smanjio želudac, Lepa Brena je navnodno poželela da istu metodu mršavljenja primeni i kod svog supruga Bobe Živojinovića.

Kako se šuška on je u velikoj dilemi, iako bi Brena navnodno što pre da zakažu hiruški zahvat.

Foto: printscreen instagram/lepabrenaa

Naime, njoj navodno ne smeta toliko estetski Bobina debljina, ali kako i njega godine stižu, plaši se za njegovo zdravlje.

Breni je jasno da njen voljeni nema karakter da promeni ishranu.

Foto: instagram/lepabrenaa

- Ona njega više i ne tera da drži dijetu, ali opet brine. Debljina nikako ne valjda za srce i uopšte je loša po zdravlje, te Brena veruje da je ovaj popularni zahvat na želucu pravo rešenje za njenog muža. Boba pak i dalje okleva, mnogo voli da jede kalorično i masno i uživa u hrani, u kuvanju, pravi je hedonista, tako a je rekao da će možda i da zakaže operaciju, ali tek posle novogodišnjih praznika - završava dobro obavešteni izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija