• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/Informer.rs

18.11.2020

11:05

(FOTO) SIN ZLATE PETROVIĆ RADI ZA 33.000 DINARA! Uzoran je STUDENT, povezivali su ga sa NJOM, a evo kako IZGLEDA

Estrada

(FOTO) SIN ZLATE PETROVIĆ RADI ZA 33.000 DINARA! Uzoran je STUDENT, povezivali su ga sa NJOM, a evo kako IZGLEDA

Podeli vest

Jovan Pejić, sin Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje, odavno je rešio da zasuče rukave i radi u prodavnici poznatog sportskog brenda u sklopu jednog tržnog centra za platu od 285 evra, iliti oko 33.000 dinara

Jovana retko viđamo u javnosti zato što ga takav način života nikada nije zanimao. Uzoran je student i dete za primer, kažu njegovi roditelji.

- Jovan već devet meseci radi u tom tržnom centru. Ja nisam htela da pričam o tome, ali kad ste već saznali, onda moram da se pohvalim. Šta da vam kažem osim da sam ponosna na njega. Sam je odlučio da se zaposli i da zarađuje. On je jedan od najboljih studenata, ima sve devetke i desetke. Peja i ja možemo da mu pružimo sve što poželi, ali on hoće svoj dinar. Uskoro završava drugu godinu fakulteta i uspeva sve da postigne - rekla je Zlata Petrović jednom prilikom i dodala da Jovan ima mnogo planova.

 

 

- Skoro mi je rekao da skuplja novac od plate da kupi auto. Peja i ja imamo automobile, mogao je naša kola da vozi, ali eto, on hoće da ima svoj, za koji će sam da zaradi. Jako je odgovoran i vredan, nisu mu izlasci na prvom mestu, iako naravno voli i to, kao i svi mladi. Pravo da vam kažem, i ne čudi me što je Jovan takav, jer smo i nas dvoje, Peja i ja, takođe odgovorni i vredni ljudi, ništa nam nije palo s neba. Moj životni moto je da čovek mora da bude borac u svemu jer samo tako može da uspe, i drago mi je što smo to preneli na našeg Jovana - zaključila je pevačica.

I Jovanov otac s ponosom je pričao o odluci svog naslednika.

 

 

- Drago mi je što ćete da pišete o tome jer je on zaista dete za primer. Deca poznatih često skrenu u nekom pogrešnom pravcu, uhvate se lošeg društva i problema, ali nisu svi takvi. Naš Jovan je dokaz da postoji i suprotno. Mi se odlično slažemo i dogovaramo o svemu, Zlata i ja nikad nismo imali problem oko Jovanovog vaspitanja i mislim da se to danas najbolje vidi, oboje smo uspeli kao roditelji - istakao je Peja, poznati voditelj, za pomenut medij.

Jovana su nedavno povezivali sa Natašom Rodić, sestrom Bogdane Ražnatović, pa se o njihovom zbližavanju naširoko prisalo i pričalo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NOSTRADAMUS

pre 3 godine

ZASTO KRIJETE DA SVI CIGANI UPISUJU BEZ PRETHODNE PROVERE ZNANJA DRZAVNE FAKULTETE I DA CE SVI FAKULTET BEZ IKAKVOG ZNANJA -PO KLJUCU- ZAVRSITI I DA CE SVI BITI ZAPOSLENI U DRZAVNIM INSTITUCIJAMA. SRBI U RODJENOJ ZEMLJI OD CIGANA PRAVE NOVU NACIJU=ROME I ZA GENERACIJU DVE CIGANI CE VLADATI SRBIMA JER SU SRBI LJUDI TRECEG RAZREDA U SRBIJI..A OVI U POLITICI I OKO POLITICARA A SRBI SU TREBA DA ZNAJU DA JE SPC NA NJIH ZBIG STVARANJA NOVOG NARODA I RUZENJA SRBA BACENA ANATEMA NA NJIH I NJIHOVU DECU

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija