• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Avaz

22.11.2020

17:09

MUSTAFI JE NAJVEĆA LJUBAV UMRLA NA RUKAMA! Doživeo je VELIKU TRAGEDIJU - ove detalji iz PRIVATNOG života Nadarevića malo ko zna!

Estrada

MUSTAFI JE NAJVEĆA LJUBAV UMRLA NA RUKAMA! Doživeo je VELIKU TRAGEDIJU - ove detalji iz PRIVATNOG života Nadarevića malo ko zna!

Podeli vest

Popularni glumac Mustafa Nadarević preminuo je nakon duge borbe sa teškom bolešću.

Glumac Mustafa Nadarević preminuo je danas u Zagrebu nakon duge borbe s opakom bolešću (više o tome pročitajte ovde). 

Nakon saznanja da boluje od teške bolesti (više o tome pročitajte ovde), glumac nije izgubio vedar duh, iako je 2012. godine izubio svoju veliku ljubav, suprugu Slavicu Radović.

- Brinite se za mog Muju - rekla je slovenska scenografkinja i kostimografkinja Slavica Radović-Nadarević u poslednjem razgovoru s prijateljicama.

Više od deset godina hrabro se borila s rakom dojke. Nakon uspešnih terapija, bolest joj se ponovo vraćala. Velika podrška bio joj je njen Mustafa. Do poslednjeg trenutka bdio je uz njenu postelju, a umrla je na njegovim rukama.

Upoznao je u zrelim godinama, kada je već iza sebe imao dva braka i troje dece, ćerke Nađu i Nanu i sina Ašu. U Slavici je pronašao srodnu dušu.

Foto: Printscreen You Tube

O privatnom životu retko je govorio, a tada bi isticao da ga je Slavica oplemenila. Venčali su se 1992, na intimnoj ceremoniji. Odlučili su se na taj svečani čin, koji je kruna svake ljubavi, kada su već oboje slutili da se bliži njihov fizički rastanak.

Od svoje supruge Nadarević se oprostio u Kopru, slovenskom primorskom gradiću, u kojem je Slavica rođena i u kojem je provela djetinjstvo i mladost. Uz njega je bila samo najuža porodica. Iako se njena porodica preselila u Ljubljanu, stanovnici Kopra bili su ponosni na svoju uspešnu sugrađanku, a samim tim i Mustafa koji je bio rado viđen gost. Njih dvoje živeli su na relaciji između Zagreba, Ljubljane i Sarajeva, gdje je Nadarević snimao hit seriju "Lud, zbunjen, normalan", u kojem je igrao Izeta Fazlinovića.

Nazvao sam ga da mu izjavim saučešće, a na kraju je on tešio mene. Nije nikoga želeo na poslednjem ispraćaju. Od Slavice je želeo da se oprosti na svoj način, onako kako su njih dvoje i živeli – rekao je filmski redatelj Arsen A. Ostojić jednom prilikom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!
Politika

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se sve što se dešava sa nasilnim guranjem tzv. Kosova u Savet Evrope i rezolucije o genocidu u Srebrenici, nameće čitavoj Srbiji i srpskom narodu a da u tome deo opozicije vidi "šansu i sreću" samo zato što misle da će time oslabiti predsednika Aleksandra Vučića.

24.04.2024

12:17

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!

Društvo za ugrožene narode, Memorijalni centar Srebrenica i Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, čiji je osnivač Nataša Kandić, u pismu upućenom svim državama članicama Ujedinjenih nacija pozivaju sve ambasadore zemalja članica UN da glasaju za podršku sramnoj rezoluciji Generalne skupštine kojom bi se, kako se navodi, "11. juli proglasio Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine".

24.04.2024

12:11

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija