• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2020

12:45

NATAŠA DNK SE SKINULA - Ovo sam ja, žena od PREKO 100 KILA! Razgaćila sam se... Samo u KUPAĆEM, eksplodirale MREŽE! (FOTO)

Estrada

NATAŠA DNK SE SKINULA - Ovo sam ja, žena od PREKO 100 KILA! Razgaćila sam se... Samo u KUPAĆEM, eksplodirale MREŽE! (FOTO)

Podeli vest

Voditeljka i glumica Nataša Aksentijević, poznatija kao Nataša DNK, bliži se četrdesetoj, ali je to ne sprečava da voli svoje telo i ponosno ga pokazuje. A zašto i ne bi?!

Nataša je novom objavom na Instagramu oduševila mnoge, kada je priznala da ima preko sto kilograma, a onda okačila fotku u bikiniju.

- Ćao, ovo sam ja Nata, žena od preko 100 kilograma. Razgaćila sam se, jer domaćini su mi ovde takvi. Nemate pojma koliko velika "kohones" moraš da imaš da se skineš u kupaći sa ovom kilažom. Svi koji imaju problem koji imam ja lažu ako izgovore: "Meni ne smeta"... Ali ako ćemo najiskrenije bilo bi bolje da je drugačije, bilo bi nekako lakše. Velika je borba ispred mene. To se ne žalim to sam se pohvalila. Daću sve od sebe. Sve to radiću javno, zato što ako bude postojala samo jedna osoba kojoj bude lakše sa mnom da prolazi kroz istu borbu, ako samo jednoj osobi pomognem na tom putu; za mene će to biti uspeh. Zanemarimo estetiku o zdravlju je reč. Puno vas volim i žešće me je sramota što sam vam objavila ove fotografije, ali znam da će te razumeti moje razloge - napisala je Nataša, koja je počela da radi na svojoj kilaži, a koliko planira da skine, ostaje da vidimo! Do tada joj pružamo svu podršku!

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar

pre 3 godine

Svaka joj čast... divim se ovom njenom potezu, jer svi oni kojima je izgled značajni od ličnosti su samo površni ljudi... Kada kupujete neki proizvod, želite da se uverite u kvalitet proizvoda, a ne u to u šta je proizvod upakovan! Koga još zanima kakva je kutija u kojoj se nalazi Televizor??? Tako isto i ljude i osobe ne možemo ocenjivati po izgledu, već po kvalitetu njihove ličnosti. Svaka druga priča je čist promašaj i govori o površnosti ljudi. Kao drugo bih još naveo da ljudi koji previše robuju idealima lepote, toliko budu time obuzeti da zapuste svoju ličnost, svoje unutrašnje biće, a to je mnogo gore po osobu, nego bilo šta drugo!

lol

pre 3 godine

ja ne znam koje vi socijalne mreze koristite ali ni jedna nije eksplodirala, pogotovo ne oko ove osobe za koju je cuo 0.00000000000000000000000001% korisnika, a 0.00000000000000000000000000000000000000000000000000023% boli uvo za nju i sta se desava u njenom "zivotu"

bg

pre 3 godine

Pa kada bi male krkala bila bi normalno gradjena.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija