• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2020

18:44

ZA SAT VREMENA STIŽE U ŠIMANOVCE! Sprema se NEVIĐENA BOMBA - njen bivši ULAZI U ZADRUGU, pevačica OSTAVLJENA spremna da OTKRIJE SVE!

Estrada

ZA SAT VREMENA STIŽE U ŠIMANOVCE! Sprema se NEVIĐENA BOMBA - njen bivši ULAZI U ZADRUGU, pevačica OSTAVLJENA spremna da OTKRIJE SVE!

Podeli vest

Nova epizoda emisije "Ami G Show" je na programu TV Pink i ovog utorka uživo. Ognjen Amidžić ugostiće najaktuelnije goste.

U večerašnjoj epizodi aktuelne emisije "Ami dži šou" gostovaće Zlata Petrović, Goca Božinovska, Mirko Kodić i dve članice grupe "Hurricane" Sanja Vučić i Ivana Nikolić.

Prošle nedelje je Nada Topčagić gostujući kod Ognjena ispričala detalje sa jedne privatne proslave na kojoj je bila upravo sa Gocom Božinovskom i čuvenim hramonikašem Mirkom Kodićem.

Foto: Printscreen You Tube/Glamur TV HAPPY

- Ja sam došla iz Tivta, Goca Božinovska je kasnila, ja sam došla da je izvadim, bila je tu neka mafija. Leskovac, šuma, crkva... Stižemo ti mi, Goca stiže tek za 5, 6 sati, Mirko Kodić i ja smo nagrabusili. On kaže na sto, ja na sto. Ostavili su mene sa Mirkom Kodićem, Goca je uzela unapred pare i otišla. To je bilo takvo maltretiranje. U omči smo Mirko Kodič i ja, ja da pomognem i ostanem tu u katastrofi. Gazda nam kaže da idemo za njim i mi idemo oko njive, šljive... – ispričala je Nada prošle nedelje, a šta Goca i Mirko imaju da kažu o tom događaju, saznaćete u večerašnjoj emisiji.

Foto: tv pink printscreen

U studio stiže i Gocina najbolja drugarica i koleginica Zlata Petrović, koja je bila u vezi upravo sa Kodićem! Naime, Zlata je imala romansu sa Mirkom nakon braka sa Hasanom Dudićem, a kako je sama rekla, to je više bila "kombinacija".

Vezu su započeli nakon jedne svirke, pošto su u tom periodu stalno nastupali zajedno, a kada su se rastali ostali su u kontaktu i dobrim odnosima. Tada se pisalo da je najveća zavodnica na estradi bila sa najvećim zaodnikom.

Foto: Printscreen You Tube

Jedna od trenutno najpopularnijih ženskih grupa "Hurricane" obradovala je obožavaoce sa čak tri nove pesme. Sve pesme za tri dana imaju milionske preglede i naišle su na odlične reakcije publike, a utiske će sa Ognjenom u studiju sumirati Sanja Vučić i Ivana Nikolić, dok je Ksenija Knežević opravdano odsutna.

Osim o karijeri, devojke će u emisiji „Ami G Show“ govoriti o svemu onome što zanima javnost, a Sanja će se osvrnuti i na nedavni raskid i činjenicu da njen bivši dečko Nikola Đorđević već ima novu devojku i da ulazi u "Zadrugu 4".

Foto: printscreen instagram/nikoladjordjevic

Naravno, Ognjen je spremio i brojne izazove i igrice, zato ne propustite novu epizodu 13. sezone emisije "Ami G Show" uživo od 22 časa na TV Pink!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija