• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.11.2020

20:53

OVO NIKO NIJE ZNAO O DŽEJU! Evo ko je žena koju ne može da ZABORAVI i zašto mu je jedan koncert POSEBNO VAŽAN!

Estrada

OVO NIKO NIJE ZNAO O DŽEJU! Evo ko je žena koju ne može da ZABORAVI i zašto mu je jedan koncert POSEBNO VAŽAN!

Podeli vest

Pevač Džej Ramadanovski je otkrio mnoge detalje iz privatnog života, pa priznao da se u poslednjih 15 godina mnogo promenio.

Džej je otvorio dušu, pa progovorio o operaciji koju je imao i kako se izborio sa time.

- Promenio sam se za ovih 15 godina. Dobio sam unuke. Bio sam operisan, sad sam hvala Bogu dobro - rekao je Džej na samom početku razgovora.

Voditeljka ga je tad upitala da li je bio kukavica pred operaciju ili je bio hrabar.

- Ja sam bio u Austriji na operaciji i bio sam na dvadesetom spratu. Hteo bih da pozdravim sve naše iz bivše Jugoslavije koji su me bodrili i pravili mi klopu i slali mi pisma - kazao je pevač, a onda se osvrnuo na najjemotiviji koncert koji je održao.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Pevač je progovorio o koncertu koji će zauvek pamtiti, te je otkrio zbog čega je baš on poseban.

- Koncert na Tašmajdanu za mene je bio najemotivniji ikada, tada se keva pojavila sa cvecem koje je sadila u svojoj bašti. Sestre su bile kod nje, a ja kod oca. Ona nije volela da dolazi na koncerte jednostavno je bila takva žena, zato mi je koncert na kome se pojavila ostao u posebnom sećanju - kaže Džej. 

Džej je bio lepak za žene, ali samo je jedna ostavila neizbrisiv trag u pevačevom životu. Reč je o Džejevoj bivšoj supruzi Nadi, sa kojom ima dve ćerke Anu i Mariju, a Nadino ime ima istetovirano na ruci.

Džej je posvetio nekoliko pesama svojoj supruzi, te je jasno koliko mu je značila, a sada je otkrio kako su se upoznali i posle koliko vremena su uplovili u bračne vode.

- Ma odmah mi se svidela. Služio sam vojsku u Visu šest meseci, pa potom u Splitu. Kada sam se vratio sa služenja vojnog roka upoznao sam Nadu, ona je bila sestra od moga druga tu iz kraja, to je bio love story na daljinski u početku zbog njega. Bili smo zajedno dve godine. Za prosidbu je bilo pomagača sa svih strana da bi sam čin izgledao savršeno - ispričao je Džej u emisiji "Balkanskom ulicom" i dodaje kakav je bio u braku, ali i sada kao bivši muž:

- Koliko god da sam skitao uvek sam dolazio kući, trudio sam se da budem savršen muž, ali mislim da sam dan danas bolji bivši muž nego što sam to bio u braku - kaže on. 

Foto: Printscreen You Tube/AmiG Show

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija