• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star

26.11.2020

13:20

EVO ZAŠTO IVAN MARINKOVIĆ NE SPOMINJE GOCU TRŽAN! O bivšoj ženi ni reč, a ovo je RAZLOG

Estrada

EVO ZAŠTO IVAN MARINKOVIĆ NE SPOMINJE GOCU TRŽAN! O bivšoj ženi ni reč, a ovo je RAZLOG

Podeli vest

Iako ga je bivša supruga Goca Tržan spominjala u nedavnom intervjuu, Ivan Marinković odbija da priča za medije o njoj

- Sve što se piše su samo priče i tračevi. Istina je da se ne oglašavam za medije, kao i da ne spominjem ni bivšu ženu niti ćerku, ne želim da im naudim i napakostim. Ranije se Goca bunila što iznosim istinu iz našeg privatnog života - istakao je Ivan.

- Samo zbog toga skoro tri godine već ćutim i ne oglašavam se. A ispada da sada ni to ne valja. Ja sam odlučio tako jer ne želim da dajem materijal novinarima da razvlače moju porodicu i moju bivšu ženu po portalima i časopisima - rekao je za Star Ivan prenose mediji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Podsetimo, Goca je u nedavnom intervjuu istakla kako njen suprug Raša Novaković doživljava Lenu kao svoju ćerku, kao i da Lena nikada ne pita za oca.

- Lena ne kontaktira sa svojim biološkim ocem, zato što je on u rijalitiju već tri godine. Iz tog rijalitija ne izlazi. Ona ni ne želi da ima komunikaciju s njim - kazala je Tržanova u svom šou-programu “Moj savršeni brak”.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija