• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

27.11.2020

07:55

SKANDAL! IGOR MOLI SEVE DA SPASU BRAK: Sve ti OPRAŠTAM, samo mi se VRATI...

Estrada

SKANDAL! IGOR MOLI SEVE DA SPASU BRAK: Sve ti OPRAŠTAM, samo mi se VRATI...

Podeli vest

Igor Kojić iz novina saznao da je Severina u ljubavi s vlasnikom vinarije Tomislavom Voštinićem, pa sada po svaki cenu želi da se pomire.

Igor Kojić je očajan što ga Severina vara s vlasnikom vinarije Tomislavom Voštinićem, pa je moli da se pomire! Sin Dragana Kojića Kebe iz novina je saznao da njegova i dalje zakonita supruga uživa u ljubavi sa deceniju mlađim biznismenom i sada očajnički pokušava da spase svoj brak.  

Foto: instagram/severina

 

O razvodu ni reč 

 

- Seve i Igor se nisu videli šest meseci, otkako je ona napustila njegovu porodičnu kuću na Bežanijskoj kosi i preselila se u Zagreb. Povremeno se čuju, ali i dalje niko nije pokrenuo temu razvoda, tako da se Igor nadao da će sve nesuglasice ispeglati kada se napokon budu videli - počinje priču naš dobro obavešteni izvor i dodaje da je Kojića kao grom iz vedra neba pogodila vest da Seve u Hrvatskoj ima novu ljubav: 

 

- Šokirao se kada je u novinama pročitao da mu je žena neverna i da je još letos sa tim Tomislavom krstarila po Jadranu. Odmah ju je pozvao i zatražio objašnjenje, ali je Seve sve vreme tvrdila da joj je Voštinić "samo dobar prijatelj". Igor je ubeđen da ga laže, ali je spreman da pređe preko svega samo da sačuva njihov brak. Rekao joj je: "Ne zanima me šta je bilo, sve ti opraštam, samo mi se vrati". Igora je ovo baš pogodilo, pa je počeo da posećuje manastire u Srbiji i moli se Bogu da ponovo bude sa Severinom. 

Foto: printscreen Instagram severina

 

S druge strane, hrvatska pop zvezda uporno negira da je u vezi sa Voštinićem, u čijoj vinariji je redovna gošća. 

 

- Tomislav je Severinin prijatelj. U njegovoj vinariji je održan događaj na kojem je ona bila sa društvom i odbacujemo svaku insinuaciju da su njih dvoje u emotivnoj vezi - poručio je Severinin portparol. 

 

Smešne mu priče 

 

Informer je stupio u kontakt s pomenutim vinarom, koji nam je priznao da je blizak s Kojićevom, ali je istakao da nema ni govora o romansi. 

 

- Severina i ja smo dobri prijatelji i za nju imamo samo reči hvale. Tačno je da je dolazila kod mene u vinariju, ali nije bila sama, bilo je tu još dosta ljudi. Između nas dvoje se ništa nije desilo i meni je sve to što čitam po novinama smešno. Razumem da je njen život interesantan medijima - kaže Tomislav za naš list. 

 

Verenika ostavila zbog Popovića

Severina Kojić je i ranije u javnosti bila označena kao preljubnica, kada je 2010. godine tadašnjeg verenika Slavka Šainovića ostavila zbog Milana Popovića. Pevačicu je "srpski kralj bakra" osvojio kada ju je pozvao da peva na njegovom rođendanu, a kako se šuškalo, za taj nastup dobila je čak 50.000 evra.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija