• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

04.12.2020

16:57

NAPADNUTA PEVAČICA NA NASTUPU U UŽICU! Hitno hospitalizovana, nakon što je POGOĐENA u GLAVU!

Estrada

NAPADNUTA PEVAČICA NA NASTUPU U UŽICU! Hitno hospitalizovana, nakon što je POGOĐENA u GLAVU!

Podeli vest

Javne ličnosti neretko imaju svoje rituale pred koncerte, predstave i utakmice, a imaju i "srećne predmete" koje nose sa sobom - ili na sebi - pred važne događaje.

Međutim, od svega do sada poznatog, što poznati nose za sreću, Ana Stanić definitivno je najzanimljivija, pošto je svojevremeno priznala da već 20 godina na nastupima nosi isti donji veš.

- Preko 20 godina, ali ih nosim samo na koncertima. Fascinantno je da su čitave! Crvene su, sa srcem - rekla je jednom prilikom Ana kroz smeh.

Dugogodišnja karijera šarmantne pevačice bila je ispunjena brojnim situacijama, a početkom ove godine se pronela vest o njenom razvodu koju je pevačica oštro demantovala. Među negativne situacije koje je Stanićeva preživela ubraja se i incident na koncertu u Užicu, davne 2007. godine, kada joj njena veš-amajlija nije pomogla.

Na javnom dočeku Nove godine, tokom svog koncerta na glavnom užičkog trgu, pevačica Ana Stanić pogođena je u glavu, najverovatnije, manjom pivskom flašom. Nekoliko minuta pred ponoć, pred sam kraj koncerta, neko iz publike je Stanićku pogodio pivskom flašom od 0,33 litra i zadao joj lakše povrede, nakon čega je ona prekinula koncert.

- Ana Stanić je zadobila povredu glave, odnosno rasekotinu na čelu, koja je sanirana sa tri kopče, nakon čega je otpuštena iz bolnice - rekla je tada Danijela Vasiljević, PR užičkog Zdravstvenog centra.

Foto: printscreen instagram

Izražavajući žaljenje zbog ovog događaja, Branko Popović, užički reditelj, koji je bio zadužen za organizaciju programa javnog dočeka, naveo je da je Stanićka bila sjajno raspoložena i da je doprinela odličnoj atmosferi na koncertu, kojem je prisustvovalo nekoliko hiljda Užičana, ali da su slavlje pokvarili pijani i necivilizovani pojedinci.

- Sve se dogodilo veoma brzo i pri kraju koncerta. Ipak pouzdano ne znamo šta se dogodilo, jer su svetla bila prigušena, ali se sumnja da je Ana pogođena manjom pivskom flašom. Sve je prijavljeno policiji i oni su pokrenuli istragu - rekao je Popović, i dodao da se takvo nešto u Užicu nikada nije desilo.

Foto: printscreen instagram

Danas, više od 13 godina nakon nezgode, Ana Stanić sigurno korača stazama estradnog neba, a mora se i priznati da izgleda nikada bolje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija