• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

08.12.2020

15:38

SMANJENJE ŽELUCA ZAMALO ŽIVOTA DA IH KOŠTA! Pored Darka Lazića, evo ko se još podvrgao ovoj OPERACIJI!

Estrada

SMANJENJE ŽELUCA ZAMALO ŽIVOTA DA IH KOŠTA! Pored Darka Lazića, evo ko se još podvrgao ovoj OPERACIJI!

Podeli vest

Mnoge poznate ličnosti ispričale su kako su operacijom smanjenja želuca uspele za jako kratko vreme da skinu veliki broj kilograma. Među njima su fotograf Dejan Milićević, pevač Darko Lazić i pevačica Indira Aradinović Indi.

Sada je operaciju odlučio da uradi i otac Darka Lazića, Milan, međutim tokom zahvata njegovo stanje se zakomplikovalo.

Oglasila se i Darkova majka Branka Lazić, koja je potvrdila da je Milan kritično, budući da je došlo do komplikacija usled operacije smanjivanja želuca, kakvu je ranije imao i Darko.

Foto: instagram/darkolazicofficial

Darko i Milan Lazić

- Nisam dobro. U lošem sam stanju zbog mog Milana. Još ne znamo ništa tačno, lekari ništa ne pričaju. Došlo je komplikacija, operisao je želudac, kao i Darko. On je to teže podneo, kritično je, na intenzivnoj je. Darko je mlad, njemu je bilo mnogo lakše. Svi se molio za njega - poručila je ona.

U međuvremenu se oglasila Darkova verenica Marina, koja je potvrdila da je njen svekar u komi.

- Šta da vam kažem? Svi smo porodično potreseni, neraspoloženi i utučeni. Strepimo sve vreme. Čekamo da se Darko vrati iz Ciriha i da vidimo šta i kako. U komi je i dalje, stanje nije kako treba. Imao je dobru nameru da smrša kao Darko, jer je vodio bitku sa velikim brojem kilograma, ali eto kako su ga na kraju loše vesti zadesile. To je sve što mogu da kažem - govori Marina Gagić.

Foto: printscreen instagram/indy_ara_indira

Indi Aradinović

Pevačica Indi je proletos takođe imala brojne komplikacije nakon operacije želuca. Imala je krvarenje, oštećena joj je slezina a do kraja života mora da vodi računa šta jede i da pije određene lekove. 

"Svaka hirurška operacija nosi svoje posledice i opasnost, ja spadam u najkomplikovaniju situaciju, koja se meni desila... Desila se povreda pankreasa. Pankreas, svi znamo da je najvažniji organ, da je najviše potreban... On je počeo da pravi problem u organizmu, da kači slezinu koja se upalila i koja se tokom druge operacije morala odstraniti. Dakle, ja nemam jedan organ više u sebi! Što se želuca tiče, nemam više sliv želuca, nego kombinaciju sliva i bajpasa... a bajpas rade samo ljudi koji su ekstremno ugojeni i kojima ekstremno treba da skidaju kilograme, tako da je važno samo bilo da se ja spasim u tom momentu", ispričala je pevačica, napominjući da je i treća operacija postojala kao opcija.

"Posle te druge operacije počeo je moj pakao sa mojim zdravljem... To je iza mene, ali tad, u tom momentu, uopšte mi nije bilo nimalo lako. Sad je sve u redu. Bila je u opciji i treća operacija, zato je bilo toliko alarmantno. Ja sam prebačena iz druge bolnice u treću, gde mi je spašena pankreasna cista koja je curela. Mesec dana nisam mogla da unesem ni dva decilitra vode, sve sam povratila, samo sam bila na infuzijama. Ozbiljnu sam opomenu prošla. Sve je iza mene, sve je okej, mogu da nastavim da živim normalno - da se hranim zdravo..." pričala je Indi, pa priznala da njen život više nikada neće biti kao nekada.

Cena ovog zahvata iznosi od 2.200 do 6.000 evra, u zavisnosti od toga koja se metoda primenjuje.

Foto: youtube printscreen/Ko vam dade termin

Dejan Milićević

Ovom zahvatu se takođe podvrgao i Dejan Milićević, koji je prošao bez komlikacija koje su bile opasne po život.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija