• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grandonline

11.12.2020

09:42

NAŠA POPULARNA PEVAČICA PRVI PUT PROGOVORILA O SUPRUGOVOJ PREVARI: Jesam sumnjala, pravila sam problem bez problema...

Estrada

NAŠA POPULARNA PEVAČICA PRVI PUT PROGOVORILA O SUPRUGOVOJ PREVARI: Jesam sumnjala, pravila sam problem bez problema...

Podeli vest

Pevačica Sanja Đorđević u srećnom je braku već skoro tri decenije sa bivšim fudbalerom Petrom Đorđevićem sa kojim ima i ćerku Ivanu. Kako su zbog njegovog posla često bili radzvojeni, šuškalo se o njegovoj prevari, a sada je pevačica rešila da stane na put lažnim navodima i otkrije šta je prava istina

- Ja ga nikad na'vatala nisam - s osmehom je priznala pevačica u emisiji "Zvezde Granda Specijal" i nastavila:

- Jesam sumnjala, pogotovo u početku kada sam bila zaljubljena. Znate kako, stariji Grci nisu dozvoljavali zaljubljenim ljudima da svedoče na sudu šest ili dvanaest meseci, a kod mene je to trajalo duže (smeh) jer inače sporije sazrevam!

Kako nije mogla racionalno da sudi, godinama je imala muke, te je tek u poznim godinama postala svesna šta radi.

- Pravila sam problem bez problema, smišljala neke filmove u glavi. Naravno da sam sumnjala da me je prevario, ali davno je to prošlo - bila je iskrena Sanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 3 godine

Nasa popularna, ha, ha, ha, ha ... pa navedite mi barem jedan hit od te nase popularne pevacice.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija