• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2020

15:19

ODRŽAN GOVOR ZA DŽEJA - Izborio si se za PARČE HLEBA, sada si NAJSJAJNIJA ZVEZDA! Verovao si u BOGA... Svi se SLOMILI na ove reči (VIDEO)

Estrada

ODRŽAN GOVOR ZA DŽEJA - Izborio si se za PARČE HLEBA, sada si NAJSJAJNIJA ZVEZDA! Verovao si u BOGA... Svi se SLOMILI na ove reči (VIDEO)

Podeli vest

Džej Ramadanovski sahranjen je oko 14.40 časova u Aleji počasnih građana, a porodica, prijatelji i kolege ispratili su ga uz zvuke njegove najpopularnije pesme "Nedelja".

Violina je odsvirala čuvenu pesmu, svi su plakali, a potom je Džejev kovečeg spušten u zemlju.

Nakon toga, održan je govor koji je naterao suze na oči mnogima.

- Draga porodico, danas se opraštamo od oca, prijatelja, našeg brata, velikog pevača, velikog čoveka... Ceo tvoj Dorćol je tužan, ne može se skriti. Pamtio si nemaštinu, ali i velika iskušenja si imao, i uspeo da se izboriš za parče neba, sada si najsjajnija zvezda - deo je govora:

- Čistu emociju prenosio si pesmom i igrom, nema toga ko tebe nije voleo. Pretvarao si suze u radost, tvoje pesme bile su kao molitva, infuzija za duše koje pate. Pesmama si pobeđivao patnju, lečio si nas humanošću, bio si lek za sve. Verovao si u Bogu, slavio si Svetku Petku... Ceo govor poslušajte u videu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija