• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

17.12.2020

16:59

TIJANI SU RODITELJI BRANILI VEZU SA NJIM - ČESTO SU SE SVAĐALI?! Isplivali novi DETALJI - pravio je PROBLEME u klubu?!

Estrada

TIJANI SU RODITELJI BRANILI VEZU SA NJIM - ČESTO SU SE SVAĐALI?! Isplivali novi DETALJI - pravio je PROBLEME u klubu?!

Podeli vest

Pevačica Tijana Milentijević prijavila je policiji da je navnodno pretučena od strane momka sa kojim je bila u vezi.

Pevačica Tijana Milentijević prijavila je policiji da je navodno pretučena od strane momka M.K. sa kojim je bila u emotivnoj vezi, a koji je inače, bio bubnjar u njenom bendu (više o tome pročitajte ovde).

- U javnosti ga je krila kao zmija noge. Bila je sa njim sve vreme dok je izbacila hit "Žena od sultana", ali je medijima govorila da je slobodna kako sebi ne bi stvarala dodatni pritisak. Napravili su pauzu, jer su pomislili da će im tako biti bolje, međutim njih dvoje su se ponovo pomirili – ispričao je izvor pre nekog vremena (više o tome pročitajte OVDE).

On je pre nekoliko nedelja navnodno pravio probleme u jednom klubu. Do incidenta je navnosno došlo kad je Tijanin fan prišao da se slika sa pevačicom i vlasnicom hita "Žena od sultana", to se navodno M.K. nije dopalo, te je zbog toga došlo do koškanja i tuče.

Foto: TV Pink printscreen

Inače,Tijana se nedavno osvrnula na svoj emotivni status: 

- Srećna sam. Slobodna sam, nisam u vezi, ali sam jako srećna. Za sada su mi prioritet nova pesma i karijera - rekla je ona. 

Takođe, Tijana se često svađala sa njim, a njeni roditelji su se protivili toj vezi. Kako prenose domaći mediji, poslednji put pomirili su se pre dva meseca. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija