• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

04.01.2021

09:28

ZORANNAH OPET SMUVALA FUDBALERA! Više se NE KRIJU, kače zajedničke SLIKE - zbog njega stalno putuje u Mađarsku! /FOTO/

Estrada

ZORANNAH OPET SMUVALA FUDBALERA! Više se NE KRIJU, kače zajedničke SLIKE - zbog njega stalno putuje u Mađarsku! /FOTO/

Podeli vest

Zorana Jovanović Zorannah je još jednom dokazala da je slaba na fudbalere. Iako svoj ljubavni život krije kao zmija noge, u javnost je ipak isplivalo ko je njen novi dečko.

Blogerka već nekoliko meseci uživa u vezi s reprezentativcem Severne Makedonije Bobanom Nikolovim, koji trenutno igra za jedan mađarski klub, kako Kurir prenosi.

Blogerka je s Nikolovim navodno u vezi od februara prošle godine. Upoznali su se u zajedničkom društvu, pre samog početka pandemije. Više puta je odlazila kod njega u posetu u Budimpeštu, nakon završetka karantina u Srbiji i kad je to epidemiološka situacija dozvoljavala, što je i ona sama potvrdila u jednom od svojih videa krajem oktobra prošle godine.

- Bila sam u Budimpešti tri dana i kupila sam neke stvari - rekla je uz zagonetni osmeh u videu Zorannah, a sada znamo i ko joj je pravio društvo u šopingu tom prilikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

Ipak, poslednjih dana 2020. godine par je nesmotreno počeo da se otkriva na društvenim mrežama. Naime, na jednoj od fotografija koje je blogerka postavila, u komentarima, emotikon srca poslao joj je upravo Nikolov, na šta mu je ona odgovorila takođe srcem.

Poslednjeg dana stare godine, na svom Instagram storiju je postavila fotku na kojoj je tajanstveni muškarac grli. Lice mu se ne vidi, ali ukoliko se pažljivije pogleda i uporedi s Bobanom, vidi se da ruka pripada upravo fudbaleru.

Muški sat i dukserica s blogerkine fotke su isti kao i oni na slici koju je fudbaler postavio na Instagram samo dan ranije. 

Foto: instagram printscreen

Zorana se nije oglašavala o ovim navodima, ali je njena koleginica blogerka potvrdila priču.

- Informacija je tačna, oni su zajedno još od kada je počela ova situacija s koronom. Išla je više puta na nekoliko dana kod njega u Mađarsku. U našem društvu to nije krila, pokazivala je slike i meni i mojim prijateljima, baš nedavno, kad smo snimali zajedno neke vlogmase za naše Jutjub kanale. Baš je srećna i to ne krije, ali zbog medija o tome ne želi da govori javno - otkrila je blogerkina prijateljica koja je želela da ostane anonimna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija