• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

06.01.2021

20:30

OVO JE SIN ANE BEKUTE! Rodila ga je kao TINEJDŽERKA, a onda ga je ostavila u DOMU! Evo kako sada IZGLEDA i u kakvom je odnosu sa MAJKOM! /FOTO/

Estrada

OVO JE SIN ANE BEKUTE! Rodila ga je kao TINEJDŽERKA, a onda ga je ostavila u DOMU! Evo kako sada IZGLEDA i u kakvom je odnosu sa MAJKOM! /FOTO/

Podeli vest

Pevačica Ana Bekuta kao tinejdžerka rodila je sina, a nakon toga je morala da ga ostaviti u domu. Međutim, nakon nekoliko meseci sin je ponovo bio pored nje.

Igor Polić, sin Ane Bekute koga je pevačica rodila davne 1976. kao tinejdžerka, nikada majci nije zamerio što ga je kao bebu ostavila nekoliko meseci u domu za nezbrinutu decu.

Foto: Printscreen You Tube

Otkako znam za sebe, znam da je ona bila prinuđena da jedan deo života bude bez deteta. To se nikad nije krilo od mene, niti je na mene ostavilo bilo kakve posledice. Majka mi je sve to nadoknadila kasnije, i mnogo više od toga. Nas dvoje i danas pričamo o tome. Verujte da sam oduvek na taj period gledao najnormalnije. Taman posla da majci zameram što je morala da me da u dom. Nikada joj to nisam prebacio. Moja majka je to morala da uradi jer je takav zakon bio tada - rekao je ranije Igor, koji nije u kontaktu sa svojim ocem.

Imam sve informacije o svom ocu, ali se ne čujemo, niti se viđamo - otkrio je tada za "Kurir".

Foto: printscreen facebook

Svakog vikenda putovala sam da vidim Igora, koji bi mi se smešio u krevetiću, nepogrešivo me poznajući. Do sledeće subote u životu su me držali njegov puderasti miris u nozdrvama i otisak njegovih majušnih usana na vratu. Agonija je trajala nekoliko meseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo - kazala je ona jednom prilikom za "Star", a u par navrata je isticala da se kaje što nije rodila još jedno dete.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 3 godine

Ideja ovog teksta je nejasna. Mozda kao, dosla beda u Srbiju, vezala se za Yu i postala vlast i ta vlast pomogla napustenom detetu da se zaposli i vodi parazitski zivot.

Dragana N

pre 3 godine

Sto stalno potencirate, rodila kao tinejdzerka pa ga ostavila u domu! Nije ga nikada napustila. To nije njena sramota vec njenog partnera i njenih roditelja, koji je nisu podrzali! Sta je mogla da uradi nego da ga privremeno smesti na sigurno mesto, kada vec baba i deda nisu bili tu za njega kada joj je bilo najpotrebnije. Ja imam cerku i rodila je u 18. a ja sam bila presrecna, i podrzala sam je iz sve snage i mogucnosti. Udala se, zavrsila je drzavni fakultet i ima sina od 8 godina, i cerku od 6, i sve je uspela uz pomoc muza i nasu, roditeljsku pomoc. Kod nje su roditelji mnogo zatajili, a da ne pricam o ocu deteta. Neka im Bog oprosti. Ana, svaka cast!

Asan

pre 3 godine

Tim ranim tinejdžerskim radom je i došla ako nidočega drugog barem do mrke

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija