• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

11.01.2021

11:18

NIJE ZA ONE SA SLABIM ŽELUCEM! ANASTASIJU RAŽNATOVIĆ naterali da uradi OVO! Pet minuta u GADOSTI i SMRADU! Vi ne shvatate... /VIDEO/

Estrada

NIJE ZA ONE SA SLABIM ŽELUCEM! ANASTASIJU RAŽNATOVIĆ naterali da uradi OVO! Pet minuta u GADOSTI i SMRADU! Vi ne shvatate... /VIDEO/

Podeli vest

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović često sa svojim fanovima na društvenim mrežama deli trenutke iz svoje svakodnevnice, te pokazuje kako provodi slobodno vreme sa prijateljima.

Ona je ovog puta otkrila šta je morala da uradi jer je izgubila igru u kartama, a izazov nije bio ni malo prijatan. 

Foto: printscreen

Anastasija Ražnatović

Naime, Anastasija je morala da namaže pokvaareni jogurt i tako ostavi da stoji pet minuta na licu, a kako je napisala bilo joj je užasno.

Foto: printscreen

Anastasija Ražnatović

- Jednom i ja da izgubim u kartama. Maska za lice od pokvarenog jogurta - napisala je ona uz video na kojem maže jogurt nad kadom, a potom je objavila i video na kome sedi sa pomenutom "maskom". 

- Pet minuta u gadosti i smradu. Ne shvatate koliko je ovo gadno - napisala je Ražnatovićeva


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija