• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

15.01.2021

10:10

GOCA BOŽINOVSKA OTKRILA KAKO SE SPREMA ZA UNUČE: Stavila sam botoks u čelo, biću SUPER BABETINA

Estrada

GOCA BOŽINOVSKA OTKRILA KAKO SE SPREMA ZA UNUČE: Stavila sam botoks u čelo, biću SUPER BABETINA

Podeli vest

Jedna od trenutno aktuelnih tema u medijima jeste priča da će folk pevačica Goca Božinovska postati baka. Ona je ekskluzivno za ,,Alo!“ govorila o svom sinu Mirku Šijanu i odnosu sa budućom snajom Bojanom Rodić, ali i priznala da je radila botoks, kako bi se osvežila pred dolazak unuka

- Stavila sam botoks u čelo. Biću super baka, baba, babetina, kako god me budu zvali! Radujem se tome, iako mi Mirko nikad nije pomenuo brak i decu - kaže Goca na početku razgovora i dodaje:

- Moj sin se mnogo smirio. Sedi kod kuće i posvećen je sebi i devojci. Videćemo da li je zreo za roditeljstvo tek kada se beba bude rodila. Ne mogu o tome da pričam, moj Mirko je za mene uvek moja beba - kaže pevačica.

Svetlana mi još nije čestitala!

Buduća snaja Goce Božinovske Bojana Rodić rođena je sestra Cecine snaje Bogdane Ražnatović, a ove dve pevačice, sudeći po Gocinoj izjavi, nisu u kontaktu.

- Ceca mi još nije čestitala. Polako, ima vremena, snaja je trudna tek mesec i po, čestita se kad se beba rodi živa i zdrava. I ja sam Ceci unuka čestitala preko poruke, tek kad se rodio, to je normalno - otkriva Goca.

Foto: TV Pink printscreen

Ceca Ražnatović

- Pokojni suprug i ja smo bili maksimalno posvećeni deci, biće super ako Mirko povuče na nas. Sada je na meni da obezbedim da mi i snaja u kući uvek bude zbrinuta, daću sve od sebe da im što duže pomažem. Ona kao da se rodila u našoj kući, imamo super odnos. Brinem o njoj i stalno joj govorim da nosi papuče i da ne sme da joj bude hladno - priča folkerka za "Alo!" i otkriva da planiraju venčanje pre rođenja deteta.

- Planira se venčanje pre bebe, normalno. Nadam se da će situacija to dozvoliti. Biće i veridbe, ali nema nikakvih detalja, desiće se spontano - kaže Božinovska.

Pevačica je u kontaktu sa snajinom mamom, dok se sa ocem još uvek nije upoznala.

- Čula sam se sa Bojaninom mamom, poželele smo jedna drugoj da nam unuče bude zdravo i srećno ceo život. Sa njenim tatom se nisam upoznala, polako, još je sve sveže, ovih dana ću - priča pevačica i kaže da su joj mnoge kolege čestitale.

- Prvi mi je čestitao Đani! Baš se obradovao, a potom mi je i mnogo njih, mojih najbližih, poželelo sreću - kaže Goca za "Alo!".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija