• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.01.2021

18:53

NAŠA PEVAČICA IZVADILA PIŠTOLJ - SVE ĆU VAS POUBIJATI! Folkera POBESNELA zbog OVOGA - SKANDAL! Evo šta se DESILO!

Estrada

NAŠA PEVAČICA IZVADILA PIŠTOLJ - SVE ĆU VAS POUBIJATI! Folkera POBESNELA zbog OVOGA - SKANDAL! Evo šta se DESILO!

Podeli vest

Goca Božinovska gostujući u emisiji "Premijera - Vikend specijal" otkrila je detalje iz privatnog života koje malo ko zna.

Pevačica Goca Božinovska otkrila je do sada nepoznate detalje njene ljubavi sa Zoranom Šijanom.

Foto: Printscreen You Tube

- Kad sam videla Šijana izgovorila sam Zlati: "Kad bi me pitao da se udam ja bih odmah otišla". Ona je bio najlepši čovek u Srbiji, ja nisam znala da je moćan i šta ima. Došao je na plažu, sve su se devojke okrenule, ja sam bila hladna, sedim, sa detetom, ali sam stvarno izgledala dobro. Pitala sam Zlatu da li me gleda, ona kaže da gleda, nije prošlo pola sata, dolazi Šijan i njegov drug pravo kod mene i Zlate. Dogovorili smo se da se vidimo posle večere i da idemo u život. Šijan hoće da nosi Jelenu, a taj dečko Zlatinog Mikija. Odvedemo decu, mama ostane sa njima, i mi smo se vratili u diskoteku, ludovali do jutra. On meni kaže da neće spavati i ide za Beograd, a meni bilo žao. Nije mi tražio ni broj, ništa. U avionu sam razmišljala da li ću ga videti. On stoji na aerodromu, pitam Zlatu da li haluciniram, mi smo krenule, da se pravimo lude. Srce mi je lupalo, nisam znala gde je izlaz, a on kaže: "Jao i vi ste stigli, ja čekam jednog druga", a posle je rekao da se folira. On se nama ponudi da nas vozi na ručak, posle toga me je odvezao da ostavim dete kući, posle toga smo se vratili za Surčin i sutra ujutru u pet sati me pita da se udam za njega, ja mu kažem: "Važi, važi sutra ću ti reći", kad smo ustali on me ponovo pita, ja kažem: "Dobro hajde" - rekla je pevačica i dodala:

Foto: printscreen instagram

- Zlata je htela da me ubije. Krene da me vozi, a Zlata me čeka, a moja sestra da me ubije. On meni daje pištolj mali da stavim kod sebe u torbu, ja sam to i zaboravila. Otišla sam u stan, Zlata me sačekala: "Ti si pukla, da se udaješ nisi normalna", zaključaju me u stan. A ja se setim da imam pištolj i kažem: "Ne budete li me pustili da izađem sve ću vas poubijati", i izvadim pištolj. Kad su videle pištolj, onda su rekle da me puštaju, svi mi kažu: "Završila si sa nama". Ovamo moja ljubav, a ovamo se svi odriču mene, ja sam se odmah udala. Odmah smo dobili i decu, u decembru sam ostala u drugom stanju, on je hteo sve odmah i sad - rekla je Goca i dodala:

- Klan nije postojao, bilo je par njih, par drugara koji su se družili. Šijan je imao te kučiće, vodio ih u borbe, svako je nešto radio, nisam razmišljala šta rade ti njegovi drugovi, nisam nikad čula za taj klan. Čume je dolazio kući, skupljali su se oko tih kerova. Rodila se Zorana, pa Mirko, jasam imala normalan i miran život pored njega. On je bio i ostao čovek mog života. Bili smo zajedno 9 godina. Žao mi je što nije imao 100 žena, da mogu da ga dignem rekla bih: "Idi budi sa svakom, sa kojom god hoćeš". On se zaljubio, ja nisam znala, družila sam se sa tom ženom, nije mi izlazila iz kuće, kad smo se rastali, ona je rekla da joj je najviše žao što je izgubila mene kao prijatelja - rekla je Božinovska u emisiji i dodala:

Foto: printscreen instagram

- Nikad ga nisam prebolela i nikad neću. Mirko je isti on, u glavi, u psihi, on sedi kao on, on ima iste pokrete kao on. Deca kad su odrasla počela su da pate. Najvažnije je da znaju da su imali oca koji je bio izuzetan čovek, da je imao najveću sahranu, Surčin je bio blokiran, ja sam tek tad shvatila sa kakvim čovekom sam živela. Ponosna sam na ceo moj život, na sve što mi se desilo - zaključila je pevačica u "Premijeri".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija