• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

25.01.2021

21:05

NAŠA PEVAČICA NAPRAVILA HAOS U VRTIĆU! Vaspitačica joj ISTUKLA SINA, a onda je usledio neviđeni SKANDAL!

Estrada

NAŠA PEVAČICA NAPRAVILA HAOS U VRTIĆU! Vaspitačica joj ISTUKLA SINA, a onda je usledio neviđeni SKANDAL!

Podeli vest

Vest koja je proteklih dana odjeknula kao bomba u čitavom regionu jeste da je glumica Milena Radulović optužila svog profesora glume, uglednog Miroslava Miku Aleksića za silovanje.

Mileni su javnu podršku uputili mnogi, a jedna od onih koja je bila najglasnija jeste pevačica Zorica Marković koje je prokomentarisala ovaj slučaj.

Foto: printscreen

- Bio bi prebijen, da sam ja u pitanju. Ja sam šokirana da to toliko godina traje, prosto ne mogu da verujem. Šokirana sam, to je za svaku osudu. Verovarno postoji neki razlog ćutanja. Zašto ćutati? Nikad se ne smeti ćutati i trpeti! Nema blama, nema srama! Taj ko radi takve stvari i bolestan je i poremećen, pričam generalno, ne mislim sada na Miku konkretno, nego generalno, odmah mora biti osuđen, jer ne sme se ćutati prvenstveno da bi se neko drugi poštedeo i kako bismo sprečili da se dogodi nova tragedija i nova žrtva! Sad je drugo vreme. Nekada su žene morale da ćute, jer nisu imale gde, a sada kada žene imaju apsolutnu slobodu, meni to nikako nije jasno! Ja sam toliko godina u ovom poslu. Ja bih ga gađala nogom, ma nema tu straha, istog momenta kada bi mi prišao, borila bih se iz sve snage, naravno, ne mislim ma Milenu, pričam generalno - navela je Zorica.

Foto: printscreen/tvpink

Pevačica se potom prisetila situcije koju je ona, tačnije njen sin, doživeo u vrtiću, kada je Zorica morala da reaguje.

- Moje dete je imalo scenu, u vrtiću. On se up*škio ili u*akio i vaspitačica ga je istukla, ja sam uletela tamo i napravila haos! On je tada imao 4 godine. Ja sam svoje sinove odgajila sama, znala sam svaku gestikulaciju, pokret i rekao mi je šta se dogodilo i odmah sam reagovala. Ali to je vrtić, a ovo je ozbiljna škola glume i ti stari snimci su tu tolike godine, kako vređa učenike, a da niko ništa nije uradio! Ma, ne može meni niko da zabrani pristup školi. Negde sam videla da nije dozvoljavao roditeljima da dolaze, pa za šta služe roditeljski sastanci, odeljensko veće? Na šta to liči? Ja kao žena i majka snažno osuđujem! Sud će se baviti time, ako je čovek kriv odmah doživotna i doviđenja! Pa neka tamo čami i razmišlja šta je uradio! Istraga je u toku, ja verujem Mileni i svaka joj čast, rekla je i povukla ostale da kažu šta im se dogodilo! Ljudima mora da proradi svest, to je najbitnije, a to se nikako neće postići ćutanjem! Svaka čast Mileni i nema ćutanja - ispričala je Markovićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boris

pre 3 godine

Sada treba da nekog zanima misljenje ove nasilne zene ona bi silom ,nema sile postoji nacin policija tuzilastvo sud kakva sila

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija