• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

28.01.2021

10:20

OŠTRO OSUĐUJEM NASILJE! Ja sam počela kao DEVOJČICA i... Snežana Đurišić se oglasila o Mileni i ispovesti o ZLOSTAVLJANJU!

Estrada

OŠTRO OSUĐUJEM NASILJE! Ja sam počela kao DEVOJČICA i... Snežana Đurišić se oglasila o Mileni i ispovesti o ZLOSTAVLJANJU!

Podeli vest

Čitavu Srbiju potresla je ispovest Milene Radulović koja je optužila čuvenog režisera i producenta Miroslava Miku Aleksića da ju je s*ksualno zlostavljao kada je pohađala njegovu školu glume.

Pored nje još nekoliko devojaka je ispričalo svoje slične ispovesti, a pred sudom će pravdu tražiti i glumica Iva Ilinčić.

Mnoge poznate ličnosti su se oglasile kako bi javno podržale mlade devojke koje su ispričale svoje potresne priče, a među njima je i Snežana Đurišić.

Foto: printscreen instagram/snezana.djurisic_

- Moj stav je da ne treba prejudicirati mnogo toga. Ono što mogu da kažem je da sam protiv svakog vida nasilja i oštro osuđujem svako nasilje. Sve vezano za ovu priču mogu da komentarišem onda kada sudstvo obavi svoj posao. Ovo je vreme kada se poprilično koristi nešto što evidentno postoji, ali ko zna kako i ko zna zašto. Zato kada budem čula zvanični izveštaj i zvanično objašnjenje i sve ono što ide uz ovo, onda mogu da kažem svoje mišljenje. Do tada ne želim da komentarišem to - rekla je Snežana, pa otkrila da li se ona ikada susretala sa nekim vidom nasilja.

Foto: Aleksandar Jovanović

 

- Hvala Bogu nisam. Ja sam počela kao devojčica, iza mene su bili moji roditelji i bila sam pošteđena mnogo koječega vezano za normalan put kojim se ide kada je muzička karijera u pitanju. Nešto ovako, zaista nisam - rekla je pevačica.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija