• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2021

08:45

PREMINUO NAŠ PEVAČ! Pomogao je VIKI MILJKOVIĆ da izgradi karijeru! Imao je JEDNU ŽELJU, koja se nikada NIJE ISPUNILA!

Estrada

PREMINUO NAŠ PEVAČ! Pomogao je VIKI MILJKOVIĆ da izgradi karijeru! Imao je JEDNU ŽELJU, koja se nikada NIJE ISPUNILA!

Podeli vest

Pevač Riki Lugonjić, koji je uživao popularnost tokom devedesetih godina, preminuo je juče.

Pevač je pričao kako bi voleo da snimi duet sa pevačicom Viki Miljković.

- Želja mi je da sa Viki Miljković snimim duet. To bi bila jedna obrada iz Srbije ili Bosne. Ona ne peva samo ovaj neofolk, Viki je poznata kao izvrsna pevačica izvorne muzike. To će dokazati mnogima kad snimimo pesmu. Pošto je mnogo zauzeta ne znam kada će se to dogoditi, ipak, verujem da će moći da odvoji dan-dva kako bi pesmu otpevala - rekao je Lugonjić svojevremeno za "Express".

Ono što mnogi nisu znali jeste da je upravo Riki pomogao Miljkovićevoj na početku njene karijere.

- Sećam se, bio je humanitarni koncert u Nišu i tada je bilo dosta poznatih pevača, između ostalih tu je bio i Riki Lugonjić. On je bio kod nas na ručku jer je moj brat svirao harmoniku i družio se sa mnogim pevačima. Poznavao ih je i moj otac i ja sam ugrabila priliku da im zapevam da me čuju. Riki je tada pitao moje roditelje da li on može kada se vrati u Beograd da mi pomogne i da pregovara sa nekim ljudima o mojoj karijeri. Pre toga mnogi su mi obećavali pomoć i nikada se ništa nije desilo. Četrnaest godina sam imala kada su mi saopštili da treba da idem za Beograd, ja tada nisam imala ništa od garderobe što bih obukla da ličim na pevačicu - ispričala je Viki jednom prilikom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija