• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2021

13:28

JOVANA JEREMIĆ VODIĆE JUTARNJI SA MILOMIROM MARIĆEM! Novi TRANSFER - zamenila koleginicu Katarinu! /VIDEO/

Estrada

JOVANA JEREMIĆ VODIĆE JUTARNJI SA MILOMIROM MARIĆEM! Novi TRANSFER - zamenila koleginicu Katarinu! /VIDEO/

Podeli vest

Sutra u jutarnjem programu “Dobro jutro Srbijo”, Milomir Marić dobija dugo očekivano pojačanje! Voditeljka Jovana Jeremić naći će se u stolici pored barda srpskog novinarstva.

Ovaj tandem pokušaće da razreši sukob koji puni novinske stubce.

Naime u sutrašnjoj emisiji gost će biti prof. dr Vojislav Šešelj koji je trenutnou žiži javnosti zbog otvorenog sukoba sa Nenadom Čankom.

 

 

Šta je prava pozadina celog sukoba saznajte sutra od 7 sati u jutarnjem programu. Jovana Jeremić najavila je ludilo:

- Upravo idem sa Hepija. Pakleno će biti sutra u jutarnjem programu. Prvi put Milomir Marić i ja vodićemo jutarnji program. Mislim da je šou zagarantovan, ludilo - rekla je voditeljka i otkrila da samo trenutno menja svoju koleginicu Katarinu Koršu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Krajisnik

pre 3 godine

Maricu stariji si od mene prepusti to meni!

Posmstrac

pre 3 godine

Dolaskom Jeremicke uz Marica u jutarnji program je znak da se Happy tv totalno poseljacila. Jeremicka kulovka par ekselans od 1, 20 cm sa modnim promasajima , dranjem, samohvalom i cerekanjem umesto da zameni mesto sa elokventnom, pametnom i duhovitom Macickom kojoj je mesto u udarnim terminima - Jeremicka lukavo zaigravsi na kartu nacionalizma i patriotizma j prevarila prave ljude koji su ovoj neiskrenoj luiki dali nezasluzeno mesto.

Ja

pre 3 godine

Pa meni je ona ok ali jaaako navalentna Tako da bi prvi izbor ipak bila Katarina

lik

pre 3 godine

Veliki uspeh, proterala je sve pristojne voditeljke i na silu se uvukla na mesto gde je potrebno znanje, elokventnost i dikcija. Dotična nema ništa od toga, kao prvo: hitno kod logopeda, dikcija, opšte obrazovanje itd...

Duda

pre 3 godine

Ne gledam vise jutarnni, odvratna osoba, puna se, seljancura delux.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija