• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2021

10:51

RASTA HTEO DA NAPUSTI SRBIJU, pa ga sačekao ŠOK! Tek što je napustio ZATVOR, reper pokušao da ODE, ali...

Estrada

RASTA HTEO DA NAPUSTI SRBIJU, pa ga sačekao ŠOK! Tek što je napustio ZATVOR, reper pokušao da ODE, ali...

Podeli vest

Reper Stefan Đurić Rasta hteo je da otputuje na odmor odmah po izlasku iz pritvora iz Centralnog zatvora, ali se razočarao kad je čuo od pravnih zastupnika da neće moći nigde da mrdne sve dok traje sudski postupak protiv njega.

Prema rečima izvora, reper je neposredno po dolasku kući već isplanirao da ode na more i odabrao destinaciju, ali je po savetu roditelja ipak pozvao jednog od svojih advokata, da pita da li postoji prepreka za to, zbog sudskog procesa koji se vodi protiv njega.

Odgovor je bio potvrdan. S obzirom na to da je proces protiv njega i dalje u toku, nije mu dozvoljeno da napušta adresu boravka na kojoj je prijavljen.

Foto: Marko Đoković

Prema rečima sagovornika, Rasti je ovo saznanje veoma teško palo, ali se već sutradan pomirio sa tom činjenicom. Trenutno svoje slobodno vreme koristi kako bi što više bio sa svojom ćerkom, koja je često kod njega, kako bi nadoknadio period koji je propustio dok je bio odvojen od nje.

Podsetimo, reper je uhapšen u oktobru i policija je kod njega tada pronašla oko 600 grama skanka.

On je na saslušanju priznao da je droga njegova i da ju je držao radi lične upotrebe. Navodno, tada je rekao da je napravio veliku zalihu u stanu koji je iznajmljivao zbog koronavirusa. Prilikom hapšenja policija je u njegovom donjem vešu našla drogu, a marihuana se nalazila i u njegovom kupatilu, u mašini za veš.

Foto: Instagram

- Nabavio sam nekih 700-800 grama. Nikome nisam davao na korišćenje - rekao je, ali iz razloga lične bezbednosti, nije želeo da otkrije od koga je kupio drogu, koju je, kako je rekao, platio oko 2.000 evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija