• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.02.2021

16:04

KIJA KOCKAR PRIMILA VAKCINU PROTIV KORONE: Nije da se plašim, nego JEDVA ČEKAM da...

Estrada

KIJA KOCKAR PRIMILA VAKCINU PROTIV KORONE: Nije da se plašim, nego JEDVA ČEKAM da...

Podeli vest

Pevačica i nekadašnja rijaliti zvezda, Kristina Kija Kockar, medju prvim javnim ličnostima svojevoljno je primila vakcinu protiv koronavirusa

Ona je otkrila zašto se odlučila na ovaj korak.

 - Primila sam kinesku vakcinu, već sam to i rekla. Vidim da ima različitih mišljenja, jedni su za, drugi protiv. Dok sam radila u Etihadu, primala sam razne vakcine. Primala sam ono što verovatno nikada niko neće primiti. Tako da što ne bih primila i ovu protiv korone. Nije da se plašim, pa sam sad kao potrčala, nego predugo traje ova pauza, jedva čekam da putujem negde, a po nekoj priči neće moći da putuju samo oni koji nisu vakcinisani -  rekla je pevačica u "DeToxic" emisiji.

Foto: printscreen instagram

Kija Kockar

Nedavno je Kija pričala o ljubavnom životu.

 - Mislila sam da nešto može da se desi u mom životu nakon mog razvoda. Opekla sam se tu i shvatila da ne treba da dajem svoj život. Nisu u pitanju samo mediji, taj prvi udar okej. Tu su sad silne mreže. Drugi su se mešali u sve to i hvala Bogu to je na vreme bilo sklonjeno. Ko je ispratio moj ljubavni život zna -  rekla je Kristina za "IDJTV".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lista

pre 3 godine

Napraviste šou sa ovim vakcinisanjem kao da je bitno ko je primio, što ne pišete o onima koji izađu živi i zdravi iz bolnica, pa da se kaže bravo. A ovo poataje lakrdija

Pera Bandera

pre 3 godine

Jao, primila vakcinu!!! Koja hrabrost!! Jelte, a u koji deo tela je primila???

nikoleta

pre 3 godine

Svi vi mladi koji ste poleteli da primite vakcinu znate da ste nekom ugrozili zivot...toliko o srpskoj humanosti...nekad me sramota sto sam srbin

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija