• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.02.2021

14:16

Otac došao da sahrani blizance za koje je mislio da su umrli posle porođaja, a onda je jedna scena na groblju OTKRILA UŽASNU ISTINU

Estrada

Otac došao da sahrani blizance za koje je mislio da su umrli posle porođaja, a onda je jedna scena na groblju OTKRILA UŽASNU ISTINU

Podeli vest

Jedan muškarac u Rusiji postao je akter velikog skandala nakon što je otkriveno kakvu jezivu prevaru mu je priredila njegova žena.

Sve je počelo kada je Daud Dadov na sahrani svojih tek rođenih blizanaca otkrio njiova tela i shvatio da je reč o lutkama! Bio je užasnut, pa je odmah alarmirao policiju da sazna kako je moguće  su njegovi blizanci koji su, kako je mislio, umrli odmah nakon rođenja, zamenjeni sa plastičnim igračkama.

Tada je klupko počelo da se odmotava. Naime, kako je policija utvrdila, krivac za sve ovo je njegova supruga Laura, koja je mesecima lagala da je trudna, a onda i da se porodila i da su deca umrla odmah nakon rođenja.


Utvrđeno je da je iznajmila stan blizu bolnice i da je, nekoliko dana nakon lažnog porođaja, zvala muža i rekla mu da su bebe umrle i da su joj predate kako bi bile sahranjene.


Nesrećni čovek nije ništa posumnjao već je preuzeo ono za šta je mislio da su tela dece i odvezao ih da ih sahrani na lokalnom groblju.


Kada je obred trebalo da počne, jedan od rođaka mu je rekao da bi trebalo da lica beba budu otkrivena, što je on i uradio, a onda je shvatio užas: to nisu bila tela beba već plastične lutke i to bez očiju.


Odmah je pozvao policiju, misleći da je neko u bolnici ukrao njegovu decu i podmetnuo igračke. Ipak, kako se ispostavilo iza svega je stajala njegova žena, koja je na kraju priznala ono što je uradila, a utvrđeno je i da nikada nije rodila dete.


- Bio je tako srećan kada sam rekla da sam trudna, iako sam lagala od početka. Nisam imala snage da  mu kažem istinu, pa se sve iskomplikovalo - rekla je očajna žena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija