• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/Informer.rs

12.02.2021

10:00

NAŠA POZNATA PEVAČICA JE UNUKA ČUVENE BABA VANGE?! A kaže da je OVU STVAR nasledila od nje

Estrada

NAŠA POZNATA PEVAČICA JE UNUKA ČUVENE BABA VANGE?! A kaže da je OVU STVAR nasledila od nje

Podeli vest

Danijela Vranić (44) ponosno priča o svojim potomcima i tome što joj je pokojna Baba Vanga - baka

Kako kaže, uvek je brinula o tome da li su sestra i ona srećne, a kada je neke stvari pričala niko joj nije verovao, seća se Danijela., a piše Telegraf.rs

- Ona je mogla da predvidi kad će se desiti neke radikalne stvari, ali je mi nismo doživljavali na takav način. Tatu sam stalno zapitkivala da mi kaže da li je možda baka nešto rekla za nas, a on nam je u šali uvek govorio samo to da ćemo moja sestra i ja biti srećne. Zapravo, mi i jesmo srećne. Inače, tata je taj koji je pobijao sve što je baka govorila i nije verovao, iako je ona pogađala. Svakako o njoj ne pričamo kao o proročici - kaže Danijela.

Foto: printscreen

Danijela Vranić je unuka Baba Vange

Kako kaže, sigurna je da je od nje nasledila snažnu intuiciju.

- Ranije sam mogla da predosetim neke stvari. Definitivno imam jaku intuiciju, toliko da se moje drugarice često začude koliko je izražena. To mi mnogo znači u mom poslu jer uvek znam da li će nešto biti u redu ili ne. Ipak, nisam nikad htela preozbiljno da pričam o tome - kaže pevačica i otkriva koliko je zapravo bila bliska s Baba Vangom.

- Čuvala je mene i sestru kad smo bile male, ali se ne sećam mnogo toga. Za nas je bila samo naša baka i ništa više. Gajimo samo ljubav prema njoj i ponosna sam na nju kao na baku, a ne kao na proročicu - zaključuje Danijela za Stars.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija