• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink

17.02.2021

10:42

DA LI MILENA RADULOVIĆ SNIMA SERIJU O MIKI ALEKSIĆU? Oglasio se glumičin advokat, evo šta je ISTINA!

Estrada

DA LI MILENA RADULOVIĆ SNIMA SERIJU O MIKI ALEKSIĆU? Oglasio se glumičin advokat, evo šta je ISTINA!

Podeli vest

Istraga u slučaju profesora glume Miroslava Aleksića okrivljenog za silovanje mogla bi biti okončana u narednih dvadesetak dana, rekao je danas Jugoslav Tintor, advokat glumica Milene Radulović i Ive Ilinčić koje su ga optužile za seksulano zlostavljanje. Tintor je naveo da se saslušavaju svedoci i da će uslediti veštačenja

Mediji su proteklih mesec dana uveliko pisali o predstojećem TV formatu. Navodili su kako će se serija najverovatnije zvati Učitelj, kako iza scenarija stoji upravo Milena, te kako je tekst predala Draganu Bjelogrliću, ne rekavši mu da je reč o njenoj životnoj traumi. No, Jugoslav Tintor, advokat Milene i Ive Ilinčić, negirao je te glasine.

On je izjavio da to nije istina, ni kad je reč o filmu, ni o seriji.

- Apsolutno nije istina. Niti se snima film, niti postoji scenario, niti bilo šta slično. Potpuno bi bilo nenormalno da se postupak vodi, da se okrivljenom Aleksiću sudi za veliki broj krivičnih dela, a da paralelno sa tim ide snimanje nekog filma ili serije koja sve to ekranizuje.

Foto: printscreen TV Prva

Jugoslav Tintor

- To je bio jedan spin koji je pušten u javnost da bi se devalvirao ovaj postupak, da bi se relativizovao i sveo kao da je napravljen u funkciji inspiracije za neki novi film ili seriju. U ime svojih klijenata mogu da kažem da to nije istina.

Kako je nastavio, udar medijskog pritiska na Milenu Radulović i Ivu Ilinčić je veliki.

- Mislim da će sledeći medijski pritisak, do kog mora doći kada suđenje ponovo krene, biti za njih lakši, jer pik je ipak prošao. Važno je i dalje pratiti ovaj postupak, ne dozvoliti da se stavi pod tepih. Jedan od načina da se stvari isteraju na čistac jeste i interesovanje javnosti.

 

 

Istraga tri meseca, presuda za godinu i po

- Tužilaštvo radi delotvorno, istraga će potrajati ukupno oko tri meseca, ne očekujem da se prvostepena presuda donese bez godinu do godinu i po, što je u Srbiji efikasno - rekao je Tintor za Prvu TV.

Dodao je da se za ovaj slučaj ne traži različitost u efikasnosti i da očekuje kvalitet pravde, da budu izvedeni svi dokazi, pa da sudsku presudu i žrtve i građani prepoznaju kao zadovoljenje pravde.

Tintor je rekao da je inicijalno pet devojaka optuživalo Aleksića, dok ih se posle javnog poziva policije javilo više od 10.

- Samo u odnosu na njih pet koje su se prijavile utvrđeno da je vrsta seksualnog zlostavljanja i vremenski period, daju mogućnost da se predmet procesuira. Trenutno se istraga vodi za 10 žrtava - rekao je on.

Dodao je da je 5-6 devojaka koje su prijavile Aleksića za krivična dela, a ta dela ne mogu biti gonjene zbog protoka vremena dalo iskaze i biće svedoci.

- Pravi dokazi u ovoj istrazi se svakog dana pribavljaju, saslušanjem žrtava i drugih svedoka. A biće ih i kroz veštačenja - rekao je on.

On je ocenio kao spin i demantovao informaciju da postoji scenario niti bilo šta slično za snimanje filma ili serije o ovim događajima, i to je ocenio kao pokušaj devalviranja značaja postupka.

Dodao je da ne nalazi nijedan dokaz koji bi govorio u prilog involvacije Aleksićeve supruge Biljane Mašić i da ona apsolutno nije tema u istrazi, niti fokus u postupanju tužioca.

 

Podsetimo, glumica Milena Radulović (25), koja je podnela krivičnu prijavu protiv učitelja glume Miroslava Mike Aleksića (69) za silovanje i seksualno uznemiravanje, neće o svom bolnom iskustvu snimiti seriju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija