• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.02.2021

18:59

MARKO I DIVNA DNK UHVAĆENI U ŠUMI - ISPLIVAO SNIMAK! Nisu mogli da se skinu jedno sa drugog! /FOTO/

Estrada

MARKO I DIVNA DNK UHVAĆENI U ŠUMI - ISPLIVAO SNIMAK! Nisu mogli da se skinu jedno sa drugog! /FOTO/

Podeli vest

Kontroverzni ljubavni par, Divna i Marko DNK, strastveno je ramenjivao poljubce u šumi, što je njihov prijatelj zabeležio kamerom.

Njih dvoje su se proslavili u emisiji ,,DNK", kada su odlučili da se testiraju i utvrde da li je Marko, pravi otac, Divnine dece. Nakon toga su ušli u "Zadrugu 1", gde su pobrali simpatije publike i postali poznati javnosti u Srbiji. 

Foto: prinstscreen pink

Marko i Divna DNK raspravljaju u "Zadruzi 1"

Po izlasku iz prve sezone Zadruge, njih dvoje su se povukli iz javnog života. Sada, na  društvenoj mreži TikTok, isplivao je snimak, Divne i Marka, na kom razmenjuju nežnost na klupi i sočno se ljube.

Foto: printscreen Tik tok

@_deka_prase__

Ajmo ljudi sto vise like i dajem broj od marka dnk#dnk #zadrugaofficial

♬ original sound - Deka prase?



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija