• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

07.03.2021

18:06

NEZABORAVNO VENČANJE! Nakon Zlatine smrti, pokojni Sanja je voleo OVU ŽENU!

Estrada

NEZABORAVNO VENČANJE! Nakon Zlatine smrti, pokojni Sanja je voleo OVU ŽENU!

Podeli vest

Pokojni Sanja ilić se pre par godina opez oženio Tatjanom, a on je rekao da je taj bio predivan.

Muzičar Aleksandar Sanja Ilić, osnivač grupe "Balkanika", preminuo je danas od posledica korona virusa.

Sanja i Tatjana su jedno drugom rekli "da" u Sabornoj crkvi u Beogradu, a onda su za članove porodice i najbliže prijatelje, organizovali žurku za pamćenje na jednom splavu. Njemu je venčanje sa Tatjanom bilo ludo i nezaboravno:

Foto: Printscreen You Tube

Sanja Ilić

- U Sabornoj crkvi je, uz dva sveštenika i hor, sve bilo dostojanstveno i elegantno. Moram da kažem da je pažnju privukla i Tanjina haljina. U pitanju je kreacija dizajnerke Biljane Tipsarević. Onda smo prešli na fenomenalan splav na Savi kod naših kumova. Na naše, ali i na oduševljenje svih prisutnih prijatelja i rođaka, priredili su nam ludu žurku. Bio je i di-džej, a svirala se i muzika uživo. A dan je bio predivan. Bog nas je pogledao – rekao je tada Sanja Ilić za Blic.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 3 godine

Da li je Sanja Ilic bio vjencan u crkvi sa svojom prvom zenom ?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija