• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

18.03.2021

15:15

TVOJ RITAM ĆE ZAUVEK ODZVANJATI SVETOM! Sin Dragoljuba Đuričića se oprostio od oca! Čuveni bubnjar kremiran je danas na Novom groblju (VIDEO) /FOTO/VIDEO/

Estrada

TVOJ RITAM ĆE ZAUVEK ODZVANJATI SVETOM! Sin Dragoljuba Đuričića se oprostio od oca! Čuveni bubnjar kremiran je danas na Novom groblju (VIDEO) /FOTO/VIDEO/

Podeli vest

Na Novom groblju u Beogradu mnogobrojni prijatelji i poštovaoci rada Dragoljuba Đuričića, čuvenog bubnjara, danas su se oprostili od njega. On je danas kremiran, nakon što je pre tri dana izgubio bitku sa opakim koronavirusom.

Iako je porodica zamolila da ne bude prevelikog okupljanja, oni koji su ga voleli nisu mogli da ne dođu i oproste se od njega. Od poznatih tu su se našli glumac Tihomir Stanić, članovi JU grupe, Niggor, Firči, Milan iz grupe "Neverne bebe", Rambo Amadeus i drugi.

Među okupljenima bio je i sin legendarnog bubnjara, Andrija. Dragoljub nikada nije skrivao koliko je ponosan na svog naslednika.

- Dragi tata, od malena sam znao koliko je moj otac voleo muziku, sa kojim velikim muzičarima je svirao i družio se, koliko je voleo ljude, rodnu Crnu Goru, crtanje i sport. Koliko je voleo život. U ova četiri dana sam saznao koliko koliko je ljudi njega volelo i cenilo. Zapamtiću ljubav, strast i energiju sa kojom je voleo i stvarao ritam i muziku. Bio je nesebičan da svoju veštinu i znanje prenese i mlađim generacijama, da pomogne ljudima u nevolji, ali i njegovu hrabrost i borbenost za društvene vrednosti koje je voleo. Hvala osoblju bolnice "Dragiša Mišović" koji su se borili za njegov život do poslednjeg trenutka, hvala udruženju muzičara, svim prijateljima i kolegama koji su mu se javili i svim ljudima koji su ga voleli i poštovali - rekao je Dragoljubov sin i dodao:

- Tata moj zauvek ćemo te voleti. Ti i ja ćemo se sresti jednog dana. Do tad ćemo gledati naš Partizan. Tvoj ritam će zauvek odzvanjati svetom. Putuj miran jer tvoj život je značio. Slava ti.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija