• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.03.2021

07:50

GLUMAC ZA INFORMER OTKRIO KAKO JE NASTAO SKANDALOZNI AUDIO - ZAPIS! Lečić hteo da POMOGNE koleginici - Danijela i ja smo na snimku vežbali scene iz filma!

Estrada

GLUMAC ZA INFORMER OTKRIO KAKO JE NASTAO SKANDALOZNI AUDIO - ZAPIS! Lečić hteo da POMOGNE koleginici - Danijela i ja smo na snimku vežbali scene iz filma!

Podeli vest

Branislav Lečić (65) ispričao je u policiji da je čuveni snimak njegovog razgovora sa Danijelom Štajnfeld (37) koji je glumica dostavila Tužilaštvu kao dokaz da je silovana zapravo scenario za film!

Leka je u svom iskazu rekao da je audio-snimak u kom govori da svoj "ku*ac meće samo u one koje poštuje" nastao dok su vežbali tekst za projekat koji je Danijela pripremala.
Glumac je rekao da je on na kraju odbio da učestvuje u tom filmu i da mu se mlađa koleginica zbog toga sveti!

- Lečić se prošlog petka izjasnio pred inspektorima i o spornom snimku, koji se smatrao ključnim dokazom da je silovao Štajnfeldovu. Objasnio je da je reč o scenariju za film koji je Danijela želela da snimi. Rekao je da ga je pozvala da glumi u njemu i da su se našli u restoranu kako bi uvežbali tekst. Zahtevao je od policije da joj traže da im dostavi taj scenario - priča izvor Informera.

Prema njegovim rečima, Lečić je ubeđen da mu se koleginica sveti jer je odbio da bude deo tog projekta.

Danijela: Ko nađe taj scenario, svaka mu čast!

Danijela Štajnfeld negira da snimak njenog razgovora sa Branislavom Lečićem, koji je prema njenim rečima nastao četiri godine posle silovanja, ima bilo kakve veze s filmom.

- To nije tačno! Ako neko nađe taj scenario ili film, svaka mu čast. Takav dijalog nigde ne postoji. To je bio moj pokušaj da se suočim sa silovateljem na način na koji sam u tom trenutku bila spremna - kaže glumica.

- Ispričao je da ga je proganjala da učestvuje u tom filmu, te da se naljutila kad je shvatila da on to definitivno neće. Kazao je da ga je na kraju lažno optužila za silovanje - priča naš sagovornik.

Dokazaću nevinost

Branislav Lečić je za Informer potvrdio da je u policiji rekao kako je sporni snimak nastao dok su vežbali uloge.

- Radio sam na filmu, a ona je to pretvorila u moju optužnicu. Nažalost, pomažući Danijeli tada, potpisao sam svoju optužnicu... Ali to će se sve dokazati. Poštujem zakon ove države i smatram da se ovo mora raščistiti pred nadležnim organima. Dao sam izjavu u policiji u svojstvu građanina, protiv mene nije podignuta nikakva optužnica. Čekam da Tužilaštvo razmotri sve okolnosti - kaže Lečić i dodaje da želi da se zaustavi hajka i na njega i na Štajnfeldovu:

Foto: Marko Đokovič

Branislav smatra da nije kriv

- Meni nije cilj da se monstruoznost ovoga što se dešava pripisuje meni ili njoj. Stalo mi je do istine. Tu završavam svaku priču.

Objavila minut i po

Glumica kaže da je 2016. godine snimila razgovor sa Lekom u jednom beogradskom restoranu. Pričali su 77 minuta, a Danijela je objavila minut i po razgovora u kome se čuje kako Branislav na njeno pitanje "Da li si video da plačem jer nisam želela da budem s tobom na nepoznatom mestu?", odgovara sledećim rečima: "To je moje iskazivanje nežnosti, a ne nepoštovanje. To je dostignuće! To je za čast. Šta ti misliš da ja svoj ku*ac usrećujem i mećem u nekoga koga ne poštujem, koga ponižavam? Imaš li uopšte pojma ko sam ja?!"

Foto: Printscreen You Tube/Hold me right film

Danijela daje intervju





 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ducko

pre 3 godine

Ako film postoji lako ga je naci. Sve je jasno cim laze za to. Manijak

U stvari

pre 3 godine

"Vežbamo za film kume! I ti ćeš to da radiš samo sutra..."

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija