• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

31.03.2021

12:45

OVO JE MUČI! Ivana Maksimović OTKRILA kroz šta PROLAZI u DRUGOM STANJU - Teško PODNOSIM ovu trudnoću!

Estrada

OVO JE MUČI! Ivana Maksimović OTKRILA kroz šta PROLAZI u DRUGOM STANJU - Teško PODNOSIM ovu trudnoću!

Podeli vest

Streljačica Ivana Maksimović priznaje da drugu trudnoću podnosi teže nego prvu.

Ivana Maksimović čeka drugo dete s košarkašem Danijom Anđušićem, a kako zbog blagoslovenog stanja ne može da trenira, sa sinom se preselila u Francusku, da mu bude podrška tokom sezone.

Sportiskinja otkriva da joj drugo stanje teže pada sada nego kada je prvi put bila trudna.

- Protekla dva meseca su, iskreno, bila malo turbulentna. Kao i svaki početak, teško je. Malo teže podnosim sve nego u prvoj trudnoći. Tako da mi je bilo za nijansu teže da putujem. Srećom, moja mama je bila tri nedelje kod nas. Dosta mi je pomagala, tako da Danilo i Filip nisu osetili neki nedostatak. Uspeli smo da prevaziđemo taj prvi nalet, koji je zaista bio teži. Bolje se osećam, tako da je sada sve lakše - rekla je Ivana.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija