• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

03.04.2021

07:40

STARATELJSTVO NAD DECOM JOŠ NIJE REŠENO! Tanja Savić otkrila zašto nije otišla u Australiju po sinove!

Estrada

STARATELJSTVO NAD DECOM JOŠ NIJE REŠENO! Tanja Savić otkrila zašto nije otišla u Australiju po sinove!

Podeli vest

Popularna pevčica Tanja Savić nije obaveštena da je njen suprug Dušan Jovančević navodno uložio žalbu na odluku suda da se njihovi sinovi vrate u Srbiju, već je za tu informaciju saznala iz medija

Ističe, ako je to istina, ona je "bez teksta".

Tanja ima problem da ode u Australiju po sinove zbog otkazivanja letova i obaveznog karantina u trajanju od dve nedelje koji mora da provede tamo, a ističe da ne postoji drugi način da vrati decu, jer, ako ne ode po njih otac ih neće vratiti u Srbiju.

- Saznala sam iz medija da je Dušan podeno žalbu na odluku suda da se deca vrate u Srbiju, kad ste mi prosledili, nisam ranije čula za to. Nemam ni odgovor, bez teksta sam. Starateljstvo nad decom još uvek nije rešeno, tek ćemo da se borimo za starateljstvo nakon razvoda, a sudska odluka da se deca vrate u Srbiju, u svoj pređašni boravak, ta odluka je donesena - ljubazno je rekla Tanja.

Foto: TV Pink printscreen

Tanja Savić

- Međutim, iz sata u sat se letovi menjaju, po jednm letu primaju vrlo malo putnika, postoji velika mogućnost da se let otkaže iako se karta rezerviše baš smo uslovljeni što se tiče leta. Ako se kupi biznis klasa, ako se i otkaže taj let, onda postoji mogućnost da nam vrate kartu za sledeći, budući let za Australiju, a ako je ekonomska klasa to propadne svakako - objasnila je pevačica.

- Malo je nezahvalna situacija zbog ove korone, pritom i karantin se tamo računa, mora da se sedi u karantinu dve nedelje. Da je jednostavno, nije. Tražim najlakšu moguću opciju i najkraći mogući let, mora da se preseda, ali gledam da ne provodim dosta vremena na aerodromu, da ne budem dugo na aerodromu zbog pandemije - ispričala nam je Tanja i dodala da deca znaju i da su pripremljena na povratak u Srbiju.

- Ne postoji mogućnost, nažalost, da deca dođu u Srbiju u pratnji nekog drugog, pokušavala sam sa ministarstvom da donesemo neku odluku, međutim, to ne zavisi od nas, nego od australijskih organa. Deca su maloletna, a pošto ih tata neće dovesti, onda moram ja. Čula sam se sa decom jutros, dobro su, znaju da se vraćaju u Srbiju, pripremljeni su na to - rekla je Tanja za Telegraf.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija