• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.Matić

03.04.2021

19:58

GLUMICA SIGURNA DA ĆE KOLEGU OTERATI NA SUD! Postoje još dve Lekine žrtve, svedočiće u Danijelinu korist!

Estrada

GLUMICA SIGURNA DA ĆE KOLEGU OTERATI NA SUD! Postoje još dve Lekine žrtve, svedočiće u Danijelinu korist!

Podeli vest

Danijela Štajnfeld tvrdi da postoje još dve žrtve Branislava Lečića! Ona je poverila svojoj majci Mariji da je reč o glumicama i da će one u tužilaštvu svedočiti u njenu korist

Sve ovo za Informer otkriva jedna od prijateljica Danijeline majke, koja je zbog cele situacije insistirala na anonimnosti. Ona kaže da se obratila našoj redakciji jer više ne može da podnese činjenicu da se sumnja u žrtvu.

I mama svedok

Danijelina mama Marija takođe će svedočiti u korist svoje ćerke

- Družim se sa Marijom godinama i vidim da mnogo teško sve podnosi. Zato sam odlučila da vam ispričam njenu stranu priče, jer ona nema snage za to. Rekla mi je da će svedočiti u Danijelinu korist, ali i da njena ćerka ima još dva svedoka. Reč je o glumicama koje su takođe bile na meti Branislava Lečića. Bez obzira na to što je on prošao poligraf, i Danijela i njena majka su uvereni da će na kraju protiv Leke biti podignuta prijava i da će mu se suditi za silovanje - kaže sagovornica Informera.

Foto: Printscreen You Tube

Branislav Lečić i Danijela Štajnfeld
Uz ćerku

Ja sam maksimalno uz Danijelu. Sve što imam reći ću pred tužiocem

Ona dodaje da je njena prijateljica odlučila da napusti Srbiju jer trpi veliki pritisak zbog svega što je Danijela javno ispričala.

- Mariji svakog dana stižu preteće poruke i pozivi. Ubeđena je da je maltretiraju Lečićevi prijatelji. Sve poruke čuva, a razgovore snima i dostaviće ih policiji. Na ivici je snage, pa je odlučila da ode iz Beograda. Skloniće se kod Danijele u Ameriku, pa će doći zajedno u Srbiju kada budu morale da daju izjavu u tužilaštvu. Sigurna je da će njeno dete dokazati da govori istinu - priča za Informer prijateljica Marije Štajnfeld.

Kada smo pozvali Danijelinu majku, ona nam je rekla da ne sme ništa da komentariše. Ona je potvrdila da će svedočiti u korist svog deteta.

Ti sad znaš ko sam ja

 Danijela je na Instagramu objavila svoju ilustraciju uz poruku: "Ne! Ti sada znaš ko sam ja."

- Ja sam maksimalno uz Danijelu. Sve što imam reći ću pred tužiocem.

Od kada je Branislav Lečić prošao poligraf, Danijela se nije oglašavala u medijima. Nju je Leka pozvao da dokaže da govori istinu na detektoru laži, međutim, ona još nije rekla da li će pristati na to. Glumica se oglašava samo na svom Instagram nalogu, gde uglavnom deli poruke podrške koje joj stižu sa svih strana sveta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Realno

pre 3 godine

Da se i Danijela dobrovoljno podvrgne poligrafu. Jeste da se ne računa na sudu, ali ...

Ana

pre 3 godine

Pa da joj napakuju , iako je zrtva. Ali , ako je neko tuzi, kao okrivljena ici ce na poligraf.A koliko je on tacan, pitanje je sad ?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija