• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

07.04.2021

10:26

MIŠ RUMENI! Anastasija se ZAIGRALA sa malenim Željkom: ISPAŠĆE MI KOLIKO JE TEŽAK! /FOTO/

Estrada

MIŠ RUMENI! Anastasija se ZAIGRALA sa malenim Željkom: ISPAŠĆE MI KOLIKO JE TEŽAK! /FOTO/

Podeli vest

Pevačica Anastasija Ražnatović ne krije radost otkako je postala tetka, te najviše voli da provodi vreme igrajući se sa malim Željkom

Ona je sada uživala igrajući se sa svojim bratancem i potpuno podetinjila, a sve to je podelila na Instagramu sa svojim pratiocima.

On je bio rasčupan od silnih vratolomija na krevetu, a Anastasija ga je dozivala “Čupko”.

Foto: printscreen instagram/raznatovicanastasija

Anastasija i Željko

Odmah potom, ona je objavila i video u kojem je priznala kako je mnogo težak, a u pozadini se čuje smeh pevačice Cece Ražnatović.

- Joj, ispašće mi koliko je težak - rekla je ona i nasmejala sve.

- Miš rumeni, ali težak kao telence - napisala je Anastasija.

Foto: printscreen instagram/raznatovicanastasija

Podsetimo, Bogdana Ražnatović porodila se 3. juna prošle godine, a kako je od roditelja dobila kuću sa velikim dvorištem, ona i Veljko odlučili su da zbog naslednika započnu život u Titelu, daleko od gradske gužve.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija