• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.04.2021

07:45

NAPUSTILA RODNI ZEMUN, PA OTIŠLA NA PLANINU! Pevačica se preselila na KOSMAJ, a evo i ZAŠTO!

Estrada

NAPUSTILA RODNI ZEMUN, PA OTIŠLA NA PLANINU! Pevačica se preselila na KOSMAJ, a evo i ZAŠTO!

Podeli vest

Pevačica Merima Njegomir svoju oazu mira pronašla je na Kosmaju, daleko od gradske gužve.

- Rođena sam u Zemunu, godinama živim u gradu i uvek sam želela da odem van grada. Odrasla sam u Zemunu, u jednom dvorištu, bosa, i uvek sam volela travu ispod nogu, a ne beton, i zato sam ovde - rekla je Merima u emisiji "Premijera Vikend Specijal" i dodala:

Foto: youtube/RTS Najlepše narodne pesme - Zvanični kanal

- Nisam provela detinjstvo kao današnja deca, to mi je malo žao, ali drago mi je što sam doživela ovu eru tehnike - dodala je ona.

Foto: youtube/RTS Najlepše narodne pesme - Zvanični kanal

Merima je otkrila i najteže trenutke u karijeri i u životu:

- Sigurno 2020. godina, izuzetno teška za sve, ali teško je bilo i devedesetih, sankcije, rat bombardovanje. Moja generacija je imala dosta teških momenata. Nije se radilo i putovalo. Bilo je teško, jedne godine isključe struju, druge štrajkovi, ali možda smo jači izašli. Ono što te ne ubije, to te ojača. Devedesetih, tada se desio razvod sa ocem moje dece, malo se zarađivalo, uvek si morao da imaš plan B, koji sam ja našla da opstanem. Moj bivši muž i ja smo ostali u odličnim odnosima, sve je super funkcionisalo, mi smo svakako imali uspešan brak jer smo dobili četvoro dece, sad da li smo zajedno ili ne, nije ni bitno. On nažalost nije više među nama - ispričala je pevačica u pomenutoj emisiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Arpad

pre 3 godine

Zivela u drzavnom stanu .. nije placala zakup deceniju i vise .. kad su je konacno izbacili .. ponela je i wc solju koju je ugradila .. bilo bi smesno da nije istina ..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija