• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nedeljnik

08.04.2021

20:59

MERIMA ISAKOVIĆ O POLIGRAFU BRANISLAVA LEČIĆA: I najpoznatije PSIHOPATE su ga prošle!

Estrada

MERIMA ISAKOVIĆ O POLIGRAFU BRANISLAVA LEČIĆA: I najpoznatije PSIHOPATE su ga prošle!

Podeli vest

Glumica Merima Isaković, koja je u potresnoj ispovesti za "Nedeljnik" optužila Branislava Lečića da je 1978. godine pokušao da je siluje, prokomentarisala je način na koji se Lečić ponašao nakon što je saslušan u policiji povodom optužbi Danijele Štajnfeld da ju je silovao u maju 2012. godine.

Lečić je tada objavio video snimak u kojem je, između ostalog, rekao da je "sedam i po sati davao izjavu, da je sve prošlo profesionalno i da je prošao poligraf", a na kraju snimka poslao je poljubac u kameru.

Foto: tanjug/printscreen You Tube

- Čula sam da je Lečić poslao poljubac u kameru, pobednički izlazeći sa poligrafskog testa i hvaleći se "prošao sam poligraf". Ne znam da li je ovim hteo da pokaže pobedonosnu bezobzirnost iz sopstvene neinteligencije ili je hteo da pljune u lice našem narodu, smatrajući nas neinteligentnim? Naširoko je poznato da su najpoznatije psihopate, mnogobrojne ubice mnogostrukih žrtava, "prošle poligraf" - rekla je Merima Isaković.

Merima Isaković je Lečića okarakterisala kao osobu koja nema stida.

Foto: Printscreen You Tube

- Samo u reklamnim materijalima firmi koje prodaju poligraf je napisano da je tačnost poligrafa oko 90 odsto. Nacionalni biroi naučnih istraživanja širom sveta smatraju da ne postoje naučne činjenice koje mogu da u značajnoj formi podrže bilo kakvu preciznost poligrafa. Udruženja psihologa širom sveta, klinički psiholozi i neuropsiholozi, se ne oslanjaju na podatke dobijene poligrafom, smatrajući da nema dovoljno naučnih dokaza da poligraf-test može precizno detektovati laž. Kažu da poligraf pokazuje relativno tačne podatke kod ljudi koji još uvek imaju savesti i morala, ali da oni koji lako lažu i nemaju osećanja empatije prema žrtvama lako prevare poligraf. Ko obraza nema, nema šta da mu se zacrveni. Ko stida nema, duše nema, tog nema šta da zaboli - navela je Merima Isaković, koja je i psihološkinja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gago

pre 3 godine

Pa nisi bas ubedljiva.Da je izneverio neko obecanje to verujem.

LJUBICA

pre 3 godine

I glumica je psihopata. Da nije ne bi iznosila iptuzbe poske sic 43 godine.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija