• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski Telegraf

12.04.2021

11:35

POČELA BORBA ZA NASLEDSTVO POKOJNOG TOZOVCA!? Vanbračni sin nije pričao sa ocem godinama, a sada traži deo BOGATSTVA!

Estrada

POČELA BORBA ZA NASLEDSTVO POKOJNOG TOZOVCA!? Vanbračni sin nije pričao sa ocem godinama, a sada traži deo BOGATSTVA!

Podeli vest

Predrag Živković Tozovac sahranjen je krajem prošle nedelje u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a samo nekoliko dana kasnije stiže vest da su njegovi naslednici, navodno "zakrvili" oko imovine koju je ostavio za sobom.

Pevačevi vanbračni sinovi, sa kojima jedva da je bio u kontaktu za života, navodno su zaratili u nameri da se nekretnine koje je pevač stekao tokom dugogodišnje karijere, ravnomerno raspodele.

Tozovac je navodno nevno napisao testament čim je saznao da se razboleo od koronavirusa, pa je kuću na Voždovcu i dva stana u Beogradu, prepisao supruzi Emiliji i njenim naslednicima, s kojima je, za razliku od svojih sinova, bio veoma blizak, što je izazvalo gnev njegovih sinova.

Foto: printscreen

Predrag Živković Tozovac

- Toza nikada nije voleo da priča o privatnom životu i deci. Sa sinovima nije bio u dobrim odnosima, imali su neke svađe, posle kojih su se udaljili. Svako je otišao svojim putem, ali se čuo sa sinom Svetozarom, koji je u Beogradu s vremena na vreme. On ga je zvao i kada je čuo da se razboleo. Pričali su i pre nego što je iznenada preminuo, ali to nije uticalo na odluku da njemu ne ostavlja ništa od zaostavštine. Svetozar se nije pojavio na sahrani da ne bi skretao pažnju na sebe, ali e ocu položio cveće na grob kada su se svi razišli, - rekao je neimenovani izvor.

Foto: Marko Đoković

Predrag Živković Tozovac

- Drugi sin, ovaj što živi u Americi, od njega nema ni traga ni glasa. On za oca nije ni pitao, ali je kontaktirao s bratom da se raspita oko podele imovine iz testamenta koji je Tozovac napisao. Nije mu bilo prijatno kada je čuo da je sve prepisao Mimi i njenim naslednicima, mada je to bilo za očekivanje. Nju je najviše voleo, oni su bili kao jedna duša u dva tela.

Isti izvor dodaje da je Svetozar bratu iz Amerike poričio da za razliku od njega i nema nikakvo pravo da traži nasledstvo, jer nikada nije mario za oca.

- Tozin sin Svetozar bratu iz Amerike, koji nije ni znao da je Predrag završio u bolnici, svašta je rekao preko telefona. Ispričao mu je da je sramota što se sad setio da pozove kada je čovek mrtav samo da bi video da li mu nešto pripada, a svojevremeno ga se i odrekao zbog njegove ljubavi prema Mimi. Baš su se gadno posvađali.

Foto: Marko Đoković

Predrag Živković Tozovac

Podsetimo, kum pokojnog Tozovca Rale Rađenović rekao je da ni on nije imao kontakt s pevačevom vanbračnom decom, kao i da pevač nije sastavio nikakav testament

- Priča o testamentu je glupost. Kakav testament? Niti je Toza pisao testament, niti je o tome pričao. Samo Mima može dati izjavu na tu temu. Ja nisam davao izjave ni od čega je umro, nisam ja doktor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tara

pre 3 godine

Ako ga je priznao ili se dokaze, sin po zakonu ima pravo na deo nasledstva.. Bracna i vanbracna deca su u tom smislu izjednacena..

Nata

pre 3 godine

Bračna i vanbračna deca imaju jednaka prava nasleđivanja. U slučaju da postoji testament u kojem nisu naznačeni kao naslednici, imaju pravo na nužni deo odnosno, pola od onoga što bi im po zakonu pripadalo. U slučaju ako je sklopljen ugovor o doživotnom izdržavanju sa suprugom, deca ne nasleđuju ništa.

Rdjosav

pre 3 godine

- синови имаiу право на нужни део наследства, и "преко" тестамента. Шта iе ту спорно?!

Mama

pre 3 godine

Pravio decu po belom svetu a sad kao nisu naslednici. Oni jesu I jedini naslednici . Na zalost sve sto ima u cash-u je zena vec uzela i sklonila . Sve ostalo se deli . Testament moze da se Obara na sudu . Tako da polako , zakonski naslednici imate pravo na svoje zakonom garantovano !!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija