• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.Telegraf

16.04.2021

13:38

MARKO I LUNA PAZARILI STAN OD 160.000 EVRA! Tri sobe, 2 kupatila, velika terasa, a evo gde se sele budući roditelji!

Estrada

MARKO I LUNA PAZARILI STAN OD 160.000 EVRA! Tri sobe, 2 kupatila, velika terasa, a evo gde se sele budući roditelji!

Podeli vest

Luna Đogani i njen dečko Marko Miljković navodno su pazarili stan u izgradnji na Bežanijskoj kosi, a nekretnina ima 80 kvadrata, tri sobe i veliku terasu.

Budući roditelji rešili su da se skuće na ovoj lokaciji jer Lunin stan, u kom su do sada živeli na Novom Beogradu, nije dovoljno prostran, pa bi bio tesan od trenutka kada beba sredinom juna dođe na svet.

- Marko i Luna već mesecima razmišljaju o prodaji stana na Novom Beogradu jer nije dovoljno komotan i veliki za tročlanu porodicu. Miljković je pre nekoliko meseci preko kontakata koje ima u Beogradu počeo da se raspituje gde za kratko vreme može da nađe nekretninu sa tri sobe i terasom, pa je s prijateljem obišao nekoliko lokacija na kojima su nekretnine u izgradnji. Na kraju mu se svideo trosoban stan na Bežanijskoj kosi, a u pitanju je nekretnina od 80 kvadrata sa terasom, koju je i pazario - ispirčao je izvor blizak paru.

Na lokaciji na kojoj Luna i Marko planiraju da se skuće cena kvadrata je oko 2.000 evra, pa će iskeširati oko 160.000 evra.

Foto: printscreen

Marko i Luna

- Stan je u zgradi u kojoj se radovi polako privode kraju i uskoro bi mogla da bude komplet sređena za useljenje. Cena kvadrata je 2.000 evra, ali mi je Marko rekao da je spreman da da i više para jer sada ima dobre prihode. Zarađuje dosta od Jutjuba i svog brenda garderobe, a Luna se svakako ponudila da i ona učestvuje novcem koji se daje unapred za kupovinu, ali on za to neće da čuje - priča izvor i otkriva da par ne planira da prodaje stan u kom sada živi na Novom Beogradu jer će ga rentirati.

- Luna i Marko planiraju da stan u kom su sada stave u oglas i izdaju ga. Prvo su mislili da je najpametnije da ga prodaju i dodaju ostatak novca za novu nekretninu jer će ih s opremanjem sve koštati više od 160.000 evra. Sad im nije toliko bitna cena jer žure da se što pre usele dok se Luna ne porodi - priča sagovornik.

Foto: Printscreen You Tube/Sikter Tube

Marko i Luna

- Ne bih da pričam o ceni stana, ali je tačno da se uskoro selimo. U opticaju su bile dve lokacije, ali još ništa nije sređeno. Luna je odmah rekla da ne želi da se o tome piše i da sve držimo u tajnosti, pa poštujem njenu odluku. Sad nam je najbitnije da beba dođe zdrava na svet, a imam dosta ljudi koji su mi pomogli da odaberemo stan - rekao je kratko Miljković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala od Banata

pre 2 godine

Ma i treba mladi da se skuće. Samo me zanima da li je plačen porez i doprinosi za takva primanja i zaradu ? A posle i porez na nekretnine. Lično teško podnosim da njačem jer plačam porez i doprinose na zaradu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija