• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

20.04.2021

21:10

JOŠ JEDNO SLAVLJE U PORODICI JOKSIMOVIĆ! Pogledajte kako je Jovana čestitalala Željku 49. rođendan! Do sada neviđena fotografija /FOTO/

Estrada

JOŠ JEDNO SLAVLJE U PORODICI JOKSIMOVIĆ! Pogledajte kako je Jovana čestitalala Željku 49. rođendan! Do sada neviđena fotografija /FOTO/

Podeli vest

Željko Joksimović danas proslavlja 49. rođendan, a među prvima mu je čestitku javno uputila supruga Jovana Joksimović.

Jovana se obratila preko Instagrama svom suprugu, uz romantičnu fotografiju.

"Srećan rođendan. Tek 49", napisala je šaljivo Jovana na zajedničkoj fotografiji na kojoj zaljubljeno grli i ljubi svog supruga.

Foto: printscreen

Jovana i Željko Joksimović

Jovana i Željko su se upoznali 2008. godine dok su bili voditelji Evrovizije u Beogradu. Jovani on na početku i nije baš bio simpatičan, što je sama priznala.

- Kada su mi javili da ću voditi Evroviziju i bilo je pitanje ko će biti muškarac voditelj, sećam se da sam rekla: 'Znate šta, direktore, ako ima pravde, to će biti Željko Joksimović, ali nemojte, molim vas, on mi uopšte nije simpatičan', sve ostalo je legenda. Tada sam prvi put videla Željka i bio je sladak. Željko kada priča kako je mene upoznao govori kako me je prvi put video s leđa i da je pitao ko je ova devojka, i tada smo se prvi put upoznali - prepričavala je Jovana taj sudbonosni susret.

Foto: Printscreen You Tube

Željko i Jovana Joksimović

Željko se, pak, prisetio prvog sastanka kada ga je Jovana, ujedno, potpuno oborila s nogu.

- Kada smo se upoznali, Jovana me je jednom vozila, imala je super neki besan auto. I ona me tako vozi, a ja čisto da otvorim ladicu da vidim šta to ima napred, i tamo je bilo nekih 'divljaka', CD na kojima ništa ne piše i, naravno, moj CD. To je presudilo! Neko vreme sam se dvoumio, ali kad sam video CD, to je bilo sigurno - rekao je Željko u intervjuu za domaće medije.

Foto: Instagram

Jovana i Željko Joksimović

Njih dvoje su sudbonosno „da“ izgovorili 20. januara 2012. godine na Maldivima, da bi se pred kumovima opet venčali u četiri zida, u svom stanu u Beogradu. U septembru 2014. organizovali su i crkveno venčanje u Crkvi Aleksandra Nevskog na Dorćolu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija