• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.04.2021

23:00

NAJISKRENIJI DO SADA! Vojaž PRIZNAO šta OSEĆA prema Tijani Em pa OTKRIO u kakvom je ODNOSU sa Breskvicom: ONA JE MENE OSTAVILA!

Estrada

NAJISKRENIJI DO SADA! Vojaž PRIZNAO šta OSEĆA prema Tijani Em pa OTKRIO u kakvom je ODNOSU sa Breskvicom: ONA JE MENE OSTAVILA!

Podeli vest

Mladi pevač Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, otkrio je da je njegova bivša devojka, Anđela Ignjatović Breskvica, ostavila njega.

Mihajlo se osvrnuo na raskid sa Anđelom Ignjatović Breskvicom i podelu njihovih fanova na dva tabora:

- To deljenje je nus pojava tog našeg raskida. Mi nismo zajedno. Nije nam bila namera da delimo javnost. Zaista nema potrebe za tim, imamo uzajamno poštovanje, ljudi ne treba da zauzimaju bilo kakve strane. Ne znam šta znači patiti, u svakom slučaju nimalo prijatna situacija - rekao je mladi pevač i otkrio ko je koga ostavio:

Foto: instagram/voyage.mp3

Voyage i Breskvica dok su bili zajedno

- Ona je mene ostavila. Svemu dođe kraj, zavodništvo nije jedina stvar koja treba da privlači devojke ili momke. Ugasila se ljubav, ne čujemo se. Posvetio sam joj pesmu. Sve što sam mogao da joj dam je muziko, neko manje, neko više vrednuje to. Izgubio se sav trag mog znanja o njoj - dodao je on.

U medijima je pre nekoliko dana kao bomba odjeknula vest da je uplovio u emotivnu vezu sa pevačicom Tijanom eM.

- Banalno je govoriti o tome, nismo se upoznali. Imamo kolegijalan odnos jer radimo zajedničku pesmu za moj projekat ''Triologija Balkan'', videćete sve uskoro. Samo nas pesma spaja i ljubav prema muzici, moraćete da nam verujete na reč. To je čist posao - rekao je Voyage u "Premijera Vikend Specijal".

Foto: tv pink printscreen

Tijana Em daje intervju

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija