• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

29.04.2021

15:26

ZAKOPALE RATNE SEKIRE?! Snežana Đurišić je sa OVOM pevačicom BILA U SVAĐI - evo kako je došlo do POMIRENJA!

Estrada

ZAKOPALE RATNE SEKIRE?! Snežana Đurišić je sa OVOM pevačicom BILA U SVAĐI - evo kako je došlo do POMIRENJA!

Podeli vest

Svađa između pevačica narodne muzike Snežane Đurišić i Zorice Marković redovno je bila zastupljena u medijima i one duži vremenski period nisu pričale, a onda je pevačica rešila da otkrije kako je došlo do pomirenja.

- Istina je, čula sam se sa Snežanom preko sveštenika. Evo kako je bilo. Taj pop je išao kod nje da sveti vodicu, a ja sam mu javila da pre toga dođe kod mene, jer smo mi tu, u istom kraju, pripadamo istoj crkvi - započinje priču Zorica.

Foto: printscreen/tvpink

- Kad je došao kod Snežane, pop me je nazvao i dao telefon njoj. Popričale smo malo i o mom bratu koji je nedavno preminuo i o svim ostalim stvarima. Mada, nikakve posebne svađe nije ni bilo. Njoj nije bilo pravo kada sam rekla da je njeno pevanje malo frigidno, da mi je malo hladnije, za razliku od pevanja Ane Bekute. Ali nije to za ljutnju. Ja imam pravo glasa i pravo na svoje mišljenje. Ništa loše nisam mislila, taman posla - dodala je Markovićeva, pa zaključila:

Foto: Printscreen You Tube/Grand Magazin Tv Grand

- Nikom nije lako, a i ti njeni problemi sa sinom… Ma kome je lako kada su deca u pitanju, ali šta će… Sve je to život. To je tako kada ste javna ličnost, na tacni vas iznesu i još dodaju priča i pričica. Šta će, neka se drži. Prebrodiće sve, kao i uvek - završava pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija