• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

29.04.2021

22:45

NOVE OPTUŽBE NA RAČUN TANJE SAVIĆ! Dušan tvrdi da pevačica ne želi da dođe po decu u Australiju!

Estrada

NOVE OPTUŽBE NA RAČUN TANJE SAVIĆ! Dušan tvrdi da pevačica ne želi da dođe po decu u Australiju!

Podeli vest

Porodična drama Tanje Savić i njenog supruga Dušana Jovančevića koja je potresla javnost, a u kojoj ga je pevačica optužila kidnapovanje sinova, nikako da se okonča.

Naime, Savićeva je alarmirala javnost i borila se da dokaže da joj je Jovančević prošlog aprila uzeo decu i bez njene saglasnosti ih odveo u Australiju.

Foto: printscreen instagram

Tanja Savić

Tanja se i dalje se nalazi u Srbiji, dok su njeni naslednici Maksim i Đorđe sa ocem u Australiji. Dušan se sada navodno oglasio i istakao da Tanja navodno ne želi da ode po decu u Australiju.

"Mislim da nema šta da se pričam. Sve je u redu, deca su tu. Tanja je u Srbiji i ne želi po decu da dolazi", napisao je navodno Dušan u poruci.

Foto: printscreen RTV Pink

Tanja Savić

Inače, pevačica Tanja Savić već devet meseci prolazi kroz pravi pakao, s obzirom na to da sinove nije videla od marta meseca, te je zbog toga odlučila da tuži svog supruga.

- Konačno smo dobili dan za suđenje. To je 19. februar i ako sam već ovoliko čekala, sačekaću i još ovoliko, tako da mi to daje još jednu nadu i neku novu dimenziju sreće da će mi se snovi ostvariti i da pravda pobedi, jer živim za pravdu. Pravdoljubiva sam osoba i ne želim nikom, kao ni sebi, da neko pati. Ove stvari koje su mi urađene ja to ne bih nikome uradila. Smatram da svaka majka treba da bude pored svoje dece. Deci je tu i mesto. Ne mogu da kažem da nije mesto pored oca, naravno da jeste, ali niko nema pravo da decu odvaja od majke - iskrena je bila Savićeva za Idj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milutin

pre 2 godine

Nema šta da se žali nego neka sedne u avion i dovede decu kod majke.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija