• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

30.04.2021

17:01

OGLASILA SE MARINA NAKON INFORMACIJE DA JE DARKO PUCAO IZ PIŠTOLJA U NJIHOVOM DOMU! Nije mogla više da izdrži, pa progovorila o svemu!

Estrada

OGLASILA SE MARINA NAKON INFORMACIJE DA JE DARKO PUCAO IZ PIŠTOLJA U NJIHOVOM DOMU! Nije mogla više da izdrži, pa progovorila o svemu!

Podeli vest

Nakon što je kao bomba odjeknula vest da je Marina Gagić navodno napustila Darka Lazića, ona se sada oglasila i istakla da je Darko divan otac i da je normalno da imaju nesuglasica.

- Prvi i poslednji put se obraćam javnosti isključivo zbog toga što sam prinuđena da zaštitim svoju porodicu. Moj nevenčani suprug Darko i ja smo u savršenom porodičnom odnosu. Imamo divno dete koje odgajamo i vodimo računa o tome da ima lepo i srećno detinjstvo. Zbog našeg mira moram da reagujem na kojekakva nagađanja, spekulacije, govorkanja koja kruže po kuloarima, pa mediji na osnovu toga rekla - kazala kroje sebi priče - rekla je Marina za "Kurir" i dodala:

Foto: printscreen

Marina i Darko

- Možda će neko da se razočara, ali u mojoj i Darkovoj zajednici je sve u najboljem redu. Funkcionišemo savršeno i nema razloga da mene, koja nisam javna ličnost, bilo ko od paparaca i medija uhodi dok obavljam osnovne životne obaveze. Nisam utučena, ni tužna ili neraspoložena. Mi živimo mirno i lepo kao i svaka druga porodica, a nesuglasice rešavamo kao i svi ostali ljudi. Darko je savršen suprug, otac i nas dvoje se lepo slažemo, volimo i poštujemo. Nema potrebe da nas bilo ko lovi i pravi priče od toga da sam se iselila iz porodičnog doma, kada je to laž - navela je Gagićeva.

- Normalno je da idem kod svojih roditelja, jer mi tako funkcionišemo od početka naše veze. Darko je pevač i poznaje dosta ljudi iz raznih sfera ljudskog društva, ali nikada nije bio umešan u nelegalne poslove, kriminalne grupe , a svaki prekršaj koji je napravio je i uredno platio. Naša porodica lepo funkcioniše i želimo u miru da provedemo predstojeće praznike - završava ona.

Foto: printscreen instagram/gagicmarinaofficial

Marina Gagić

U domaćim medijima pojavili su se navodi kako je pevač Darko Lazić tokom rasprave sa Marinom Gagić u naletu besa uzeo čak i pištolj i pucao u televizor.

Navodno, on je tokom svađe sa verenicom, počeo je da urla i da baca stvari po kući, a potom je otišao do sobe, do mesta gde drži oružje i izvadio pištolj, te je kako je anonimni izvor naveo i zapucao.

Foto: printscreen instagram

Marina i Darko

Ekipa portala Telegraf.rs pozvala je Darka Lazića kako bismo proverili ove navode, a on je demantovao ove natpise.

- Bože sačuvaj više, majko rođena... Naravno da nije tačno, to su takve gluposti... Debeli demanti, ovo je preterano - rekao je Lazić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija