• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: zanimljivosti/informer.rs

05.05.2021

12:09

OVAJ ČOVEK JE POMOGAO SVOJOJ ŽENI DA SE UDA ZA LJUBAVNIKA! Kada je video kako stvari stoje, rešio je da je PODRŽI!

Estrada

OVAJ ČOVEK JE POMOGAO SVOJOJ ŽENI DA SE UDA ZA LJUBAVNIKA! Kada je video kako stvari stoje, rešio je da je PODRŽI!

Podeli vest

Indijac je nedavno podigao puno prašine u svojoj zemlji nakon što je pomogao ženi s kojom je bio u braku sedam godina da se uda za muškaraca s kojim je imala aferu

Utam Mandal i Sapna Kumari iz Bhagalpura venčali su se 2014. godine i roditelji su dvoje dece. Bili su srećni zajedno neko vreme, no u jednom trenutku Sepna se zaljubila u Utmanovog rođaka, mlađeg muškarca koji ih je povremeno posećivao.

Sapna je započela aferu s njim, a Utam je za to saznao i svađali su se oko toga nebrojeno puta, ali kad je video kako ona ne može da ga preboli, odlučio je da se povuče i pomogne joj da se uda za njega. Za takav rasplet događaja, koji nalikuje onom iz bolivudskog filma "Hum Dil De Chuke Sanam", mnogi nisu verovali da je moguć u stvarnom životu.

Foto: Shutterstock

 
 

- Bio sam ljut i tužan pa sam odlučio da pronađem rešenje - rekao je Mandal .

- Životi troje ljudi bili bi uništeni da nisam to napravio. To je bilo jedino rešenje i sad možemo svi biti srećni - dodao je.

Tokom godina Sapnini roditelji pokušali su je uveriti da ostane s njim u braku kako ne bi razorila porodicu, ali njihovi pokušaji su bili uzaludni. Na kraju, Utam ih je uverio da dođu na njeno venčanje s ljubavnikom Rajuom Kumarom.

Nije poznato je li se par rastavio pre nove ceremonije, ali prema indijskim medijima, deca su ostala kod njega, s obzirom na to da je ona navodno odbila da ih povede sa sobom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija