• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

17.05.2021

09:43

SPECIJALNI USLOVI ZA PRVI NASTUP CECE RAŽNATOVIĆ NAKON GODINU DANA PAUZE! Pevačica dovela atmosferu do usijanja /VIDEO/

Estrada

SPECIJALNI USLOVI ZA PRVI NASTUP CECE RAŽNATOVIĆ NAKON GODINU DANA PAUZE! Pevačica dovela atmosferu do usijanja /VIDEO/

Podeli vest

Svetlana Ceca Ražnatović zvanično je otvorila sezonu koncerata nakon što je objavljeno da se mere nastale zbog pandemije korona virusa, popuštaju.

Naime, pevačica je pre dva dana pevala na proslavi prvog rođendana, na Gružanskom jezeru kod Kragujevca, a roditelji deteta su njeni prijatelji. Upravo je njihova želja bila da Ceca upotpuni intimno slavlje, što je ona sa oduševljenjem prihvatila. Imala je određene zahteve, ali je organizator sve to ispoštovao.

- Ceca je tražila da ima binu na kojoj će se nalaziti njen bend, ali i ona sama. Pre svega zbog toga što je ona zvezda i mesto joj nije među zvanicama i stolovima, ali i zbog koronavirusa koji je i dalje prisutan među populacijom - ispričao je zvor blizak pevačici i dodao da su domaćini sa zadovoljstvom ispunili Cecine zahteve.

Sa sobom je povela i ćerku Anastasiju, ali i svog ličnog frizera koji je brinuo o izgledu majke i ćerke za vreme trajanja proslave. Neposredno pred nastup, poverila je prijateljima da ima malu tremu.

-Našalila se kako se boji da je zaboravila tekstove svojih pesama jer dugo nije nastupala. Naravno, to nije bilo moguće jer kada pevate tri decenije, to se ne može desiti - rekao je izvor blizak Ražnatovićevoj.

Iako nije bio plan da na proslavi prijatelja folk dive zapeva i Anastasija, poneta dobrom atmosferom, sama se latila mikrofona.

- Anastasija je otpevala samo jednu svoju pesmu, ali su gosti bili oduševljeni i od prvog takta pesme „Rane“, pevali su sa njom uglas - dodao je izvor.

Iako je Ceca na proslavi svojih prijatelja otpevala samo jedan blok pesama, to je bilo dovoljno da shvati da bez mikrofona više ne može.

- Toliko dugo nisam nastupala, a željna sam pevanja, da sam bila iznenađena koliko me je ponela atmosfera i koliko sam uživala kod svojih prijatelja - rekla je Ceca dodala:

- Želim da zamolim sve ljude i da apelujem na njih, ukoliko mogu: „Molim vas, vakcinišite se kako bi smo se što pre vratili normalnom životu! Meni sve to jako nedostaje!“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
66689

pre 2 godine

Разумем да није хтела међу госте због короне, али да није хтела зато што је ''звезда'' то не разумем. Као никад није певала међу столове.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija